Καιρός στην Αρκαδία – Υποχωρεί ο χιονιάς, έρχονται θερμοκρασίες μέχρι -13!
Πως θα κυλήσει ο καιρός το τριήμερο, από την Παρασκευή, ως την Κυριακή στην Αρκαδία, μετά την επέλαση του χιονιά;
Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγκέντρωσε στοιχεία από το okairos.gr και τα παρουσιάζει!
Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγκέντρωσε στοιχεία από το okairos.gr και τα παρουσιάζει!
Ένα κοινό στοιχείο για όλες τις περιοχές είναι ότι το μεγαλύτερο διάστημα θα έχουν ήλιο και κατά διαστήματα συννεφιά. Ο χιονιάς υποχωρεί και δεν προβλέπονται χιόνια. Σε κάποιες περιοχές θα βρέξει…
Αναλυτικά διαβάστε …
Άγιος Ανδρέας – Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 12 την Κυριακή η χαμηλότερη -3 την Παρασκευή!
Άστρος– Συννεφιά και ηλιοφάνεια θα είναι τα δύο βασικά συστατικά του καιρού. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 12 την Κυριακή η χαμηλότερη -6 την Παρασκευή!
Άγιος Πέτρος Κυνουρίας– Ήλιος και συννεφιά προβλέπεται για το τριήμερο, όμως την Κυριακή το βράδυ ίσως βρέξει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 8 την Κυριακή η χαμηλότερη -12 την Παρασκευή!
Βλαχοκερασιά– Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Την Κυριακή απόγευμα αναμένεται να βρέξει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 την Κυριακή η χαμηλότερη -12 την Παρασκευή!
Βυτίνα- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Την Κυριακή απόγευμα αναμένεται να βρέξει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 την Κυριακή η χαμηλότερη -9 την Παρασκευή!
Δημητσάνα- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά την Παρασκευή και το Σάββατο, όμως όλη την Κυριακή αναμένεται να βρέχει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 την Κυριακή η χαμηλότερη -11 την Παρασκευή!
Κοντοβάζαινα– Όλη την Κυριακή θα βρέχει. Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι τότε. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 την Κυριακή η χαμηλότερη -10 την Παρασκευή!
Λαγκάδια- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Όλη την Κυριακή αναμένεται να βρέχει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 την Κυριακή η χαμηλότερη -12 την Παρασκευή!
Λεβίδι- Συννεφιά και ηλιοφάνεια θα είναι τα δύο βασικά συστατικά του καιρού. Όλη την Κυριακή αναμένεται να βρέχει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 7 το Σάββατο η χαμηλότερη -10 την Παρασκευή και το Σάββατο!
Λεωνίδιο- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 9 το Σάββατο η χαμηλότερη -8 το Σάββατο!
Μεγαλόπολη- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Την Κυριακή το βράδυ ίσως βρέξει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 11 την Κυριακή η χαμηλότερη -13 την Παρασκευή!
Παράλιο Άστρος- Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 13 την Κυριακή η χαμηλότερη -4 την Παρασκευή!
Τρίπολη - Ήλιος και κατά διαστήματα συννεφιά προβλέπεται μέχρι την Κυριακή. Την Κυριακή από το απόγευμα αναμένεται να βρέξει. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία θα είναι 9 την Κυριακή η χαμηλότερη -7 την Παρασκευή!






