Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιγγάνοι πιάστηκαν από την αστυνομία για τέσσερις κλοπές σε καταστήματα της Τρίπολης

Τσιγγάνοι πιάστηκαν από την αστυνομία για τέσσερις κλοπές σε καταστήματα της Τρίπολης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Συνελήφθησαν, χθες (1-11-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 22 και 26 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, από τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, έως και χθες (1-11-2012), στην Τρίπολη Αρκαδίας, είχαν διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές σε καταστήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Συνολικά από την δράση τους είχαν αφαιρέσει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με αξία που ξεπερνά τις -2.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...