Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Dance Point: Εντυπωσιακό θέαμα με μπαλέτο στο Μαλλιαροπούλειο – Διπλώματα απονεμήθηκαν στις μαθήτριες! (vd)

Dance Point: Εντυπωσιακό θέαμα με μπαλέτο στο Μαλλιαροπούλειο – Διπλώματα απονεμήθηκαν στις μαθήτριες! (vd)
Στο κατάμεστο από κόσμο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Dance Point παρουσίασε μοντέρνους χορούς σε συνδυασμό με μπαλετό, ενώ απονεμήθηκαν –στο πλαίσιο της εκδήλωσης- διπλώματα στις μαθήτριες του Συλλόγου!
Τον κόσμο καλωσόρισε, η υπεύθυνη του Συλλόγου Dance Point αλλά και χορογράφος, κα Δέσποινα Μπαμπά, η οποία επιβράβευσε τις μικρές μαθήτριες με  απονομή διπλωμάτων του Διεθνούς οργανισμού "International Dance Teachers Association". Η κα Δέσποινα Μπαμπά ευχήθηκε "ο χορός να τους συνοδεύει στο νέο τους ξεκίνημα!"
 
Επίσης, ανάφερε ότι στην ομιλία της: "Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας νέος! Αφού από τις αρχές Οκτωβρίου, η σχολή θα μεταφερθεί στην οδό Δημητρακοπούλου, εκεί που στεγάζεται ο κινηματογράφος Cineville, σε έναν σύγχρονο χορό που θα γεμίσει... με χορό και μουσική!"
 
Στη συνέχεια, η Ψυχολόγος Γιώτα Καραθανάση ανέβηκε στο βήμα και είπε ότι αναμφισβήτητα ο χορός έχει πνευματικά και ψυχικά οφέλη και ειδικά το "μπαλέτο", βελτιώνει τη στάση σώματος, την ευλυγισία, την αντοχή και τη δύναμη, που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τόσο των νέων όσο και των ενήλικων!
 
Αμέσως μετά, μαθήτριες παρουσίασαν δύο μοναδικούς χορούς, προσφέροντας ένα άρτιο και "εντυπωσιακό θέαμα" στον κόσμο που είχε γεμίσει το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο δάσκαλος μουσικής Γιώργος Παυλάκος, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με τις μουσικές του ικανότητες και συνόδευσε τις χορεύτριες!

Ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων στα παιδιά που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο!


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑ

Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε η Δασκάλα Χορού – Χορογράφος και Πρόεδρος του Dance Point Τρίπολης, Δέσποινα Μπαμπά η οποία είπε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε πριν από έξι χρόνια κι εκεί διδάσκονται μπαλέτο και μοντέρνος χορός. Από 3,5 ετών τα παιδιά ξεκινούν η μουσικοκινητική αγωγή και στην πορεία μπαίνει το μπαλέτο που έχει οφέλη, σωματικά και ψυχικά. Καλή στάση σώματος, αρμονία κινήσεων, δυνάμεων, ευλυγισία και εκτόνωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μπαλέτου. 

2 σχόλια

  • Ξενοφων
    Ξενοφων Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ωραια εκδηλωση συγχαρητηρια σε ολους για την παρουσιαση το κεφι τη χαρα της συμμετοχης συνεχιστε ετσι!!!

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο χορός φεύγει από τα όρια της γυμναστικής και γίνεται τέχνη και "αναπνοή "...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...