Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έφεση για πρόστιμο στη χωματερή Λεβιδίου καταθέτει ο Δήμος Τρίπολης

Έφεση για πρόστιμο στη χωματερή Λεβιδίου καταθέτει ο Δήμος Τρίπολης
Σε έγκριση ορισμού  δικηγόρου Τρίπολης, προκειμένου να καταθέσει έφεση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης κατά της υπ’ αριθ. 142/2015 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Α΄. Μονομελές) και να παρασταθεί κατά τη συζήτηση της εφέσεως, όποτε αυτή ορισθεί ή σε οποιαδήποτε ύστερα από αναβολή ή ματαίωση ορισθησομένη, προχώρησε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης.

Για την υπόθεση αυτή, να θυμίσουμε ότι με την 15969/28-8-2012 απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου επιβλήθηκε στον Δήμο Τρίπολης πρόστιμο 10.000,00 € για παράνομη λειτουργία ΧΑΔΑ στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Ο Δήμος Τρίπολης κατέθεσε την από 19-10-2012 προσφυγή η οποία εκδικάστηκε την 3- 2-2015 και το δικαστήριο με την 142/2015 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή. Ο Δήμος Τρίπολης θεωρώντας την ανωτέρω απόφαση ως εσφαλμένη θα καταθέσει έφεση.

Tο μέλος κ. Τσιαμούλος Νικόλαος ψήφισε το θέμα, θέτοντας την επισήμανση όπως αυτή διατυπώθηκε στα πρακτικά: «Επειδή θα έρθουν πολλά τέτοια, εδώ είχα πει στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε αυτό και στη προηγούμενη Δημοτική Αρχή γιατί αυτό είναι για την Αγία Τριάδα αύριο θα είναι για τον Άγιο Βλάση, αυτά εδώ προσέξτε τι αμοιβή πληρώνουμε για το δικηγόρο για να κάνουμε ανακοπή, στο πρόστιμο που μας βάζει ο κ. Τατούλης, ο οποίος μπορεί να έχει και την ευθύνη του μπορεί και να μην την έχει, αλλά εμείς ως δημότες μη δίνοντας λύση το Ελληνικό Κράτος ανοίγουνε με προσωπικές επιλογές οι Δημοτικές Αρχές χωματερές, αυτά εδώ τα πρόστιμα και αυτές εδώ οι δικαστικές δαπάνες, πρέπει να τις πληρώνει η Δημοτική Αρχή που ψηφίσατε, όλοι σας, που ψηφίσατε να ανοίξει η Αγία Τριάδα οι παλιοί και ο Άγιος Βλάσης. Εσείς να τα πληρώσετε αυτά και όχι οι δημότες, το είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το λέω και τώρα, γιατί θα γελάσει και ο κόσμος με αυτό που θα έρθει για τον Άγιο Βλάση. Η Αγία Τριάδα θα τη σκαπουλάρει με την αποκατάσταση του Πλατώματος. Ο Άγιος Βλάσης όμως θα σας κυνηγάνε ποινικά. Εγώ σας το είπα τότε αλλά ψηφίσατε, εγώ εννοείται ότι ψηφίζω τον ορισμό του δικηγόρου, αλλά με την επιφύλαξη ότι την αμοιβή του δικηγόρου να την πληρώνει προσωπικά ο Δήμαρχος, γιατί ήταν προσωπική του επιλογή και αν ποτέ βεβαιωθούν τα πρόστιμα για τους δημότες από τον Περιφερειάρχη, να πληρωθούν από αυτούς που ψήφισαν ναι και μέσα σε αυτούς είναι και ο κ. Νίκου. Να μπει η επισήμανση αυτή σε όλα τα θέματα και βεβαίως να βάλουμε δικηγόρο.»

1 σχόλιο

  • ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ?
    ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ'' ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΤΩΜΑΤΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑΝΗ ''ΓΟΥΒΑ'' ...( ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΞΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΚΙΑΝΟ ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΤΕΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ.....Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...