Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Under6: Η ομάδα από γονείς για ... γονείς στην Τρίπολη (vd)

Under6: Η ομάδα από γονείς για ... γονείς στην Τρίπολη (vd)
Το Under6 δημιουργήθηκε από γονείς για γονείς, με στόχο τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Μέσω ενός πρότυπου κοινωνικού δικτύου, οι γονείς έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και οργανώνουν δραστηριότητες που αυξάνουν το δείκτη "κοινωνικής ευφυίας", απαραίτητο για όλα τα παιδιά που θέλουν να είναι ευτυχισμένα και εν τέλει επιτυχημένα στην ενήλικη ζωή τους.

Αν είστε γονέας, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο site και να γίνετε μέλος μιας ή περισσότερων ομάδων γονέων στην περιοχή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να προσκαλέσετε άλλους γονείς!
Να θυμίσουμε ότι προσφάτως το Under6, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως, διοργάνωσε ένα σεμινάριο που στόχο είχε την παροχή των Πρώτων Βοηθειών μέσα στο χώρο του σπιτιού, του σχολείου αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όλους τους γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας (βρέφη, νήπια, παιδιά δημοτικού), με κεντρικό μήνυμα "Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις". Το σεμινάριο είχε βιωματικό χαρακτήρα, με επίδειξη των Πρώτων Βοηθειών και ήταν οργανωμένο σε ενότητες.
Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης (Εθνικ. Αντιστάσεως – Παλαιό Δημαρχείο) από τη Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια κα Μαρία Σταματοπούλου.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την Βούλα Καρνέζη την οποία και ευχαριστούμε.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε το site http://www.under6.gr
Στο παρακάτω βίντεο μιλούν ο Δημήτρης Μουρλούκος και η Μαρία Πατσιλίβα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...