Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζει η ορθογραφία του ονόματος για το χωριό Κωτίλιο!

Αλλάζει η ορθογραφία του ονόματος για το χωριό Κωτίλιο!

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης αποφάσισε να γίνει μετονομασία - αλλαγή της ορθογραφίας του ονόματος της Τοπικής Κοινότητας Κωτιλίου, καθώς και του ομώνυμου Οικισμού Κωτιλίου, της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου Μεγαλόπολης, από «Κωτίλιο», σε «Κοτύλιο», μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών του άρθρου 7 του Ν. 3463/2006 του Κ.Δ.Κ.

Ουσιαστικά η νέα απόφαση πάρθηκε διότι με την αριθμ. 107/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης εγκρίθηκε η μετονομασία - αλλαγή της ορθογραφίας του ονόματος - της Τοπικής Κοινότητας Κωτιλίου της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου Μεγαλόπολης, από «Κωτίλιο», σε «Κοτύλιο», μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Τοπωνυμιών του άρθρου 7 του Ν. 3463/2006 του Κ.Δ.Κ., χωρίς να αναφερθεί, εκ παραδρομής, στην ίδια αυτή απόφαση, «καθώς και του ομώνυμου Οικισμού Κωτιλίου», καθότι η Τοπική Κοινότητα Κωτιλίου της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου Μεγαλόπολης αποτελείται από τον Οικισμό Κωτιλίου, τον Οικισμό Παλάτου και τον Οικισμό Στρογγυλό.

1 σχόλιο

  • Σταυρούλα Π. Χριστοθανοπούλου
    Σταυρούλα Π. Χριστοθανοπούλου Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόφαση για την από 24-04-2012 (αρ. πρωτ.7639/07-05-2012 του Δ. Μεγαλόπολης) αίτηση του Συλλόγου των Απανταχού Κοτυλίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...