Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα διοίκηση στους Ξενοδόχους Αρκαδίας - Παραμένει Πρόεδρος ο Μαρινάκος

Νέα διοίκηση στους Ξενοδόχους Αρκαδίας - Παραμένει Πρόεδρος ο Μαρινάκος
Με πολύ υψηλή συμμετοχή των μελών, που ξεπερνά το 80% του εκλογικού σώματος, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη την 14η Νοεμβρίου 2016. Από την διαλογή των ψηφοδελτίων προέκυψαν για τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά σειρά προτίμησης ψήφου, τα κάτωθι αποτελέσματα: :
Μαρινάκος Κων/νος (81)
Δαμόπουλος Ασημάκης (27)
Ροϊνιώτης Αλέξανδρος (25)
Τσιώλης Χρήστος (25)
Κριτσιδήμας Χρήστος (23)
Τσαρούχης Χρήστος (19)
Καλαντζής Στυλιανός (15)
Ρεπάντης Χρύσανθος (10)
Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και την Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που πρόκειται να διοικήσει την Ένωση για την επόμενη τριετία έχει ως ακολούθως:
Μαρινάκος Κων/νος : Πρόεδρος 
Ροϊνιώτης Αλέξανδρος: Αντιπρόεδρος
Δαμόπουλος Ασημάκης: Γεν. Γραμματέας
Καλαντζής Στυλιανός: Έφορος
Τσαρούχης Χρήστος: Ταμίας
Κριτσιδήμας Χρήστος: Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Τσιώλης Χρήστος: Αναπλ. Ταμίας
Παράλληλα εκλέγονται, ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) οι κάτωθι:
Μαρινάκος Κων/νος 
Ροϊνιώτης Αλέξανδρος 
Δαμόπουλος Ασημάκης
Τσαρούχης Χρήστος 
Κριτσιδήμας Χρήστος
Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), εκπροσωπείται στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.), ενώ αποτελεί παράλληλα ιδρυτικό μέλος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.).
Μετά το πέρας των εκλογών χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.) και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) κ. Μαρινάκος Κων/νος δήλωσε ότι: «η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας στις πρόσφατες εκλογές αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγκαιότητα συνένωσης δυνάμεων στο χώρο του τουρισμού, τόσο μεταξύ των συναδέλφων ξενοδόχων όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων με την τουριστική ανάπτυξη φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Σήμερα όσο ποτέ, η τουριστική ανάπτυξη εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τη σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Φορείς όπως η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, οι κατά τόπους Ενώσεις και Σύλλογοι Καταλυμάτων, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τον πυρήνα και την μήτρα συνεργατισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων του δημοσίου, κοινωνικού και ιδιωτικού τομέα (τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, φορείς, συνεταιρισμούς, περιβαλλοντικούς οργανισμούς, επαγγελματικά σωματεία, κ.α.). 
Μέσα από μια τέτοια διαδρομή, είναι βέβαιον ότι Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια θα πάψουν να είναι αποξενωμένα από την οικονομία του τόπου και μέσω συνεργιών λειτουργώντας σαν μια “επιχειρηματική” μονάδα θα είναι σε θέση να κινητοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους διαθέσιμους ανθρώπινους και υλικούς πόρους και να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε προστιθέμενη κοινωνική αξία, σε εισόδημα, σε απασχόληση και σε ποιότητα ζωής για επαγγελματίες και πολίτες. 
Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ΄ακρη σ’άκρη στην Αρκαδία καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό και με μεγαλύτερη μαχητικότητα να προασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των μελών μας και να προωθούμε το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...