Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συγχαρητήρια του Κώστα Βλάση στον Βασίλη Κικίλια!

Τα συγχαρητήρια του Κώστα Βλάση στον Βασίλη Κικίλια!
Για την αναβάθμιση του Βασίλη Κικίλια έδωσε τα συγχαρητήριά του ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook. Πρόκειται για μία εξέλιξη που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά πολιτικών (όπως ο Κικίλιας και ο Βλάσης) βρίσκονται κοντά στην ηγεσία της ΝΔ και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, συνεχάρη δημοσίως τον αδελφικό φίλο και συνάδελφο του, ιατρό Βασίλη Κικίλια για την ανάληψη της θέσης του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. "Του εύχομαι καλή επιτυχία και ως Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη που δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά πολιτικών, στην οποία εγώ και ο Βασίλης ανήκουμε!" έγραψε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε βρε βρε τι ωραίο φόντο η φωτογραφία, νομίζω πως είναι το γεράκι της προστάτιδας σας Γερμανίας, κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...