Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη γέμισε μοναδικές μελωδίες το Μαλλιαροπούλειο! (εικόνες - βίντεο)

Η κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη γέμισε μοναδικές μελωδίες το Μαλλιαροπούλειο! (εικόνες - βίντεο)
“Nuevo guitar” ήταν ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.
Μαζί του ήταν επί σκηνής, η εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ελεάννα Φινοκαλιώτη.
Η παράσταση δόθηκε το Σάββατο, το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης και χορηγός επικοινωνίας ήταν το "Καλημέρα Αρκαδία".
Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσίασε όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende”, “Rock Of My Soul”, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί και παρουσιάζει αποσπάσματα της παράστασης, καθώς και συνεντεύξεις από τους δύο καλλιτέχνες. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...