Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευχαριστήρια επιστολή συνεργασίας από γνωστή εταιρεία για το "Καλημέρα Αρκαδία"!

Ευχαριστήρια επιστολή συνεργασίας από γνωστή εταιρεία για το "Καλημέρα Αρκαδία"!

Μια ευχαριστήρια επιστολή είχαμε την τιμή να λάβουμε στο «Καλημέρα Αρκαδία», για την πρόσφατη συνεργασία μας, με την καταξιωμένη εταιρεία αυτοκινήτων Τζαβάρας Α.Ε.



«Χαίρομαι ιδιαίτερα και απολαμβάνω τις συντονισμένες ενέργειες αλλά και συνεργασίες με τα Μ.Μ.Ε. από επιχειρήσεις, που τολμούν να προβάλλουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, με σκοπό την άρτια και αξιόπιστη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.
Θα ήθελα κι εγώ, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω, τόσο τον επιχειρηματία κο Γιώργο Τζαβάρα, όσο και τους συνεργάτες του, για την ομαλή συνεργασία μας και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και ως ομάδα»
Έλλη Αρτοπούλου

Διαβάστε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή της εταιρείας Τζαβάρας Α.Ε. προς το «Καλημέρα Αρκαδία».

«Κυρία Αρτοπούλου,
Η έκθεση «Expo Πελοποννήσου» άνοιξε τις πύλες της, στις 9 Νοεμβρίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, να προβάλλουν την παραγωγικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, σε μια περίοδο κρίσης, όπου επιδέχεται όμως περιθώριο ανάπτυξης.
Η Τζαβάρας Α.Ε. έδωσε δυναμικό «παρών», εκθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με ενημερώσεις και παρουσιάσεις προς τους επισκέπτες της έκθεσης.
Θα θέλαμε να σάς ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στον εκθεσιακό μας χώρο, τη στήριξη και την προβολή μέσα από το site σας, όλες τις ημέρες, από τη μέρα που ανακοινώθηκε η συμμετοχή μας έως και τώρα.
Μέσω του «Καλημέρα Αρκαδία», ο κόσμος της Πελοποννήσου, είχε τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και να ενημερωθεί για την εταιρεία μας.
Σάς ευχαριστούμε για την άρτια επικοινωνία μας έως τώρα, ευελπιστώντας στην εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον.
Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση και το Προσωπικό της Τζαβάρας Α.Ε.
www.tzavaras.com.gr»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...