Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρωστάς στην εφορία; "Παγωμένες" οι πληρωμές οφειλών για Τρίπολη, Μεγαλόπολη και πολλά χωριά της Αρκαδίας!

Χρωστάς στην εφορία; "Παγωμένες" οι πληρωμές οφειλών για Τρίπολη, Μεγαλόπολη και πολλά χωριά της Αρκαδίας!
Οι πλημμύρες του περασμένου Ιουνίου και η κήρυξη περιοχών της Αρκαδίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οδήγησε την Κυβέρνηση σε αποφάσεις για "πάγωμα" πληρωμής οφειλών προς την εφορία, ως τις 27 Δεκεμβρίου του 2016.
 
ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προβλέπει παράταση για την καταβολή οφειλών για του πληγέντες από τη θεομηνία του Ιουνίου, σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης.
Η απόφαση προβλέπει:
Παρατείνονται μέχρι και την 27/12/2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης και στους οικισμούς Μηλιάς των Τ.Κ. Νεστάνης, Λουκά της Δ.Ε. Μαντινείας, Πηγαδακίων της Δ.Ε. Σκιρίτιδας, Ασέας και Αθηναίου της Δ.Ε. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που λήγουν ή έληξαν από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας έως και 27/12/2016. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλεται μέχρι και την 27/12/2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών στο τηλ: 2713 600 464.
 
ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
 
"1. Παρατείνονται μέχρι και την 27η.12.2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα, οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στην Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης και στις Τοπικές Κοινότητες Κωτυλίου, Κουρουνίου, Κρυονερίου, Παλαιοκάστρου-Σαρακινίου και Μαυριών της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος, του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που λήγουν ή έληξαν από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας έως και 27.12.2016. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
2. Αναστέλλεται μέχρι και την 27η.12.2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
Σχετικά, πληροφορίες δύναται κάθε δημότης να λαμβάνει από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Μεγαλόπολης στο Δημαρχειακό Μέγαρο, στο τηλ. 2791360242 και από την ΔΟΥ Τρίπολης στο τηλ.2713610616."- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/megalopoli/item/54980-theominia-sti-megalopoli-metra-anakoyfisis-gia-pligentes-paratasi-gia-pliromes-ofeilon.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...