Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Διακοπή στην πολύκροτη δίκη, λόγω κωλύματος της Πρόεδρου του Δικαστηρίου

Τρίπολη - Διακοπή στην πολύκροτη δίκη, λόγω κωλύματος της Πρόεδρου του Δικαστηρίου
Για τις 5 Δεκεμβρίου διεκόπη η δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται ότι το Δεκέμβριο του 2014 σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της, Α.Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Η διακοπή της δίκης, σύμφωνα με όσα ανέγνωσε, γύρω στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας, η Πρόεδρος Πρωτοδικών Σπάρτης, που αντικατέστησε την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, οφείλεται σε ανυπέρβλητο κώλυμα της Προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Τρίπολης, όπου και γίνεται η δίκη.
Το Δικαστήριο ήταν να συνεχιστεί, σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, με την εξέταση νέων μαρτύρων αλλά γύρω στις 10:15 ο Γραμματέας του Δικαστηρίου ενημέρωσε πως η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12, λόγω προβλήματος δικαστή. Τελικά όταν η ώρα έφθασε 12 στην έδρα ανέβηκε άλλη Πρόεδρος – η Πρόεδρος Πρωτοδικών Σπάρτης, για να ενημερώσει πως θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσει και πάλι η δίκη.
Τελικά αποφασίστηκε η δίκη να γίνει στις 5 Δεκέμβρη και να εξεταστούν οι μάρτυρες, που ήταν παρόντες, χωρίς νέα κλήτευση.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...