Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης - Εκμίσθωση ακινήτων στην Αθήνα

Δήμος Τρίπολης - Εκμίσθωση ακινήτων στην Αθήνα
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδότηματος Θωμά Παμπούκη του Δήμου Τρίπολης, ενημερώνει ότι εκτίθεται σε δημοπρασία, η εκμίσθωση δυο ακινήτων.
  1. Τα μίσθια, είναι δύο διαμερίσματα, κατασκευής έτους 1978, εμβαδού 70,60 τ.μ. το κάθε ένα, που βρίσκονται στην οδό Ζαν Μωρεά 11-13 και Δημητρακοπούλου 90, στο Κουκάκι, στην Αθήνα και θα χρησιμεύσουν ως  κατοικίες. Το Α2 είναι διαμέρισμα Α’ ορόφου και το Β2 είναι διαμέρισμα Β’ ορόφου. Τα μίσθια διατίθενται προς εκμίσθωση ξεχωριστά.
  2. Η μίσθωση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα λήγει στις 31-12-2020. Η μίσθωση μπορεί να παρατείνεται με γραπτή αίτηση του μισθωτή, στο Δήμο Τρίπολης, έξι μήνες πριν λήξει η μίσθωση ή η τυχόν παράταση αυτής και με τη σύμφωνη απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής.
  3. Ελάχιστος όρος προσφοράς για τη μίσθωση του κάθε ενός από τα πιο πάνω αναφερόμενα ακίνητα, ορίζονται τατριακόσια ΕΥΡΩ (300,00 €)μηνιαίως.
  4. Η δημοπρασία θα γίνει με κλειστές προσφορές. Οι προσφορές αποστέλλονται ή κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στον Δήμο Τρίπολης, υπόψη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Θωμά Παμπούκη, του Δήμου Τρίπολης, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45, Τρίπολη, Τ.Κ. 221 32, έως και τις 16-12-2016, δηλαδή είκοσι (20) ημέρες μετά τη δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (Γ.Γ.Δ.Π.)  (https://www1.gsis.gr/gspp/portal/el).
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας με όλους τους όρους αναλυτικά, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45, τηλ 2713-600463 καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης (www.tripolis.gr).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧ/ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...