Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις: "Εξωφρενικά και υπερβολικά κάποια ποσά" λέει η αντιπολίτευση!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις: "Εξωφρενικά και υπερβολικά κάποια ποσά" λέει η αντιπολίτευση!
Το γεγονός ότι οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τρίπολης, θα κοστίσουν περίπου 80.000 ευρώ, (ειδικότερα, για την οργάνωση του χριστουγεννιάτικου χωριού 54.959 ευρώ και 26.998 ευρώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις), προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
«Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων» έδωσε στη δημοτική αρχή ο Κώστας Τζιούμης, υπογραμμίζοντας όμως ότι «υπάρχουν κάποια ποσά εξωφρενικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ψηφίσουμε. Δεν μπορεί να πληρώνουν τα παιδιά μας και εμείς να δίνουμε τζάμπα ρεύμα και νερό. Δεν μπορούμε να δίνουμε τόσα λεφτά, έπρεπε να συμπιέσουμε το κόστος».
 
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε «Αν κύριε Βρέντα διοργανώνετε μια εκδήλωση για την οικογένεια σας θα ξέρατε ποια εταιρεία αναλαμβάνει. Δεν με ικανοποιεί η απάντηση σας ότι δεν θυμάστε το όνομα της εταιρείας που αναλαμβάνει τις εκδηλώσεις. Να αλλάξουμε και να πάμε σε άλλες μορφές διασκέδασης που θα είναι λιγότερο κοστόβορες για τους πολίτες. Ψηφίζουμε παρών, διότι πρέπει να γίνονται γιορτές αλλά όχι έτσι».
 
Η Αντωνία Γιαννούλη τόνισε ότι «τα εισιτήρια σε μία δωρεάν πλατεία είναι πανάκριβα 3 ευρώ. Όλα αυτά που ξοδεύονται για το άναμμα της πλατείας, ούτε τον Σάκη Ρουβά να φέρναμε για να κάνει εγκαίνια. Γίνονται προσπάθειες πολύ κοστοβόρες. Ψηφίζουμε κατά με την ελπίδα του χρόνου να υπάρξει διαφορετική λογική του χρόνου.»
 
Η Χριστίνα Ζαμπαθά, από την παράταξη Σμυρνιώτη, είπε ότι «την έννοια του χριστουγεννιάτικου χωριού καθιέρωσε η δημοτική αρχή Σμυρνιώτη. Είναι υπερβολικά ορισμένα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν με λιγότερα χρήματα».
 
Τέλος, ο Γιάννης Λάζαρης, από την Μαντινειακή Συμπολιτεία είπε ότι τα 7.000 ευρώ για ηχητικά τριών ημερών είναι πολλά. με τον Δήμαρχο να λέει ότι ναι μεν είναι αρκετά, αλλά αυτό το ποσό προέκυψε ύστερα από σκληρή διαπραγμάτευση. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...