Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την απασχόληση των ανέργων προτείνουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (vd)

Τρίπολη  - Φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την απασχόληση των ανέργων προτείνουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (vd)
Εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Ανάπτυξη, Δουλειές και Εργασιακά Δικαιώματα» διοργάνωσε στην Τρίπολη η Δημοκρατική Συμπαράταξη ( ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ), τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν:
Η Βουλευτής Αττικής και υπεύθυνη ΚΤΕ Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Ο υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.
Ο Βουλευτής Σερρών και υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης.
Ο γραμματέας συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Βασιλόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πήραν το λόγο εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της Αρκαδίας και αναπτύχτηκε διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων.
«Ο στόχος μας είναι ένας και σαφής. Έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις και θέλουμε να ακούσουμε τις αντιδράσεις του κόσμου και των φορέων της περιφέρειας» είπε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι σκοπός είναι «να παρουσιάσουμε τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και να συζητήσουμε με τον κόσμο για το μέλλον της χώρας που περνά μία πολύ δύσκολη περίοδο. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη ύφεση και η ανεργία των νέων έχει χτυπήσει κόκκινο, τα δύο τελευταία χρόνια. Προτείνουμε φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την απασχόληση των ανέργων. Οι νέοι άνθρωποι που αποκτούν εργασία τα πρώτα τρία χρόνια να μην πληρώνουν εισφορές τις οποίες θα πληρώσουν στην πορεία του εργασιακού τους βίου».
Ο Γιώργος Βασιλόπουλος μίλησε για τη πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πάντοτε κουβεντιάζει με την κοινωνία για όλα τα κρίσιμα ζητήματα, ενώ αναφέρθηκε σε καταστάσεις ζούγκλας στο εργασιακό περιβάλλον.
Τέλος, ο Μιχάλης Τζελέπης ανάφερε στην αγροτική παράγωγή λέγοντας ότι όποιες ρυθμίσεις και αν γίνουν για το χρέος, αν δεν βάλουμε ιεράρχηση για το τι ανάπτυξη θέλουμε, δεν έχει νόημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...