Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: Να σταματήσει να πετάει “πυροτεχνήματα” ο Παυλής για τα σκουπίδια (vd)

Σμυρνιώτης: Να σταματήσει να πετάει “πυροτεχνήματα” ο Παυλής για τα σκουπίδια (vd)
Το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο οποίο έκανε τοποθέτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν τα θέματα που έθιξε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Η συνέντευξη δόθηκε, αργά το απόγευμα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου, και ο κ.Σμυρνιώτης άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή και στο Δήμαρχο για τα όσα έχει κάνει στο θέμα των απορριμμάτων. Είπε χαρακτηριστικά πως ο κ.Παυλής πρέπει να σταματήσει τα «πυροτεχνήματα» και να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να βρεθεί λύση ουσίας για το μείζον ζήτημα των απορριμμάτων, γιατί αυτό που απασχολεί τον πολίτη είναι να μην δει σκουπίδια στους δρόμους και στους κάδους για μέρες.

Ο πρώην Δήμαρχος σχολιάζοντας τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου, τόνισε πως δίνονται μεγάλα ποσά σε ανάδοχο για την διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ενώ τα χρόνια που ήταν ο ίδιος δήμαρχος οι εκδηλώσεις είχαν μηδενικό κόστος. Για το Βοσυνιώτειο και την έγκριση του προϋπολογισμού του ιδρύματος είπε πως όσα συμβαίνουν εκεί αποτελούν «φαρσοκωμωδία» και επεσήμανε πως τα τελευταία χρήματα που πήρε το ίδρυμα ήταν επί της δικής του θητείας, τότε που έλαβε τις 140χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Σμυρνιώτης κάλεσε για μία ακόμα φορά την δημοτική αρχή να σταματήσει την κοροϊδία προς τους πολίτες καθώς και τις ανοησίες και να λειτουργεί έχοντας στο μυαλό της πως ο δήμος έχει συνέχεια και οι μόνοι σταθεροί είναι οι πολίτες. Δεν παρέλειψε τέλος ο πρώην Δήμαρχος να μιλήσει και για την τελευταία του δικαστική περιπέτεια, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά και στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «είμαστε εδώ για να συνεχίσει τη λειτουργία του ο δήμος».

Πηγή: http://www.drt915.gr 

4 σχόλια

  • Γίδι
    Γίδι Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε τον Παυλη!! Σταματά ΕΣΥ να αμολάς αετό!!!!!!

  • Ψψψψψψ
    Ψψψψψψ Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα ποσο νούμερο εισαι??
    ΓΙΑΝΝΑΚΗ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπίτι με (γιώτα) ρε γίδι!!! Πήγαινε μάθε γράμματα πρώτα και μετά γίνε υβριστικός και καυστικός αλλά με λόγο όχι με εμπάθεια......

  • Μα ποσό ποσό εισαι??!
    Μα ποσό ποσό εισαι??! Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα μιλάμε λέμε εισαι για πολλά τέλεια...Η κοινωνία σε έστειλε σπητι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...