Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΜΕ - Πορεία στην Τρίπολη για την απεργία! (εικόνες – βίντεο)

ΠΑΜΕ - Πορεία στην Τρίπολη για την απεργία! (εικόνες – βίντεο)
Απεργιακή συγκέντρωση από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο έγινε το πρωί της Πέμπτης, στην Πλατεία Πετρινού, για την απεργία της 8ης Δεκεμβρίου.
Ο Κώστας Καρβέλας, από τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, είπε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι εσχάτων και κατήγγειλε την Κυβέρνηση για τα μέτρα που λαμβάνει κατά του λαού.
Από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου και του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αρκαδίας, ο Δημήτρης Κολοβός κάλεσε όλους στην διαμαρτυρία των αγροτών που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, στο περιφερειακό συμβούλιο, στις 3.00 το απόγευμα.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο Άκης Παπαναστασίου που είναι μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα της Αρκαδίας ο οποίος χαιρέτησε όλους τους απεργούς στο νομό μας.
Στο ΠΑΜΕ τονίζουν ότι στην κυβέρνηση προετοιμάζουν την απελευθέρωση των απολύσεων και την αύξηση του ορίου από το 5% στο 10%.Νέα μείωση του άθλιου κατώτερου μισθού των 586 ευρώ με τον ‘υποκατώτατο’ μισθό για τους νεοπροσλαμβανόμενους και την κ ατάργηση όσων επιδομάτων έχουν απομείνει, σφαγή στα προνοιακά επιδόματα. Πλήρη επικράτηση των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων για ακόμα μεγαλύτερη μείωση του μέσου μισθού.
Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...