Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης: "Η Ελληνική Σημαία είναι κάτι το όσιο και ιερό. Λυπάμαι για τον Παρασκευόπουλο"

Κώστας Βλάσης: "Η Ελληνική Σημαία είναι κάτι το όσιο και ιερό. Λυπάμαι για τον Παρασκευόπουλο"
Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστα Βλάση, για τη δήλωση του πρώην Υπουργού Δικασιούνης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παρασκευόπουλου, περί αποποινικοποίησης του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας.
Ο κ. Βλάσης έγραψε: "Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου που να δηλώνει ευθαρσώς: «Είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας. Ελπίζω να γίνει ένας διάλογος και να υπάρξουν συναινέσεις για να αποποινικοποιηθεί»!!!!!
Λυπάμαι για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο που είπε τα παραπάνω, θλίβομαι όταν ο "πατριώτης" πρωθυπουργός μας δεν έχει πάρει ακόμη θέση. Για μένα, για τη Νέα Δημοκρατία,για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι κάτι το όσιο και ιερό. Τιμή και σεβασμός στη σημαία μας, την οποία οι Έλληνες σ’ όλους τους αγώνες του Έθνους μας υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή!"

1 σχόλιο

  • goyt
    goyt Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ασκείται σοβαρή πολιτική όταν ο καθένας εξαπολύει το μακρύ και το κοντό . Οι ίδιοι οι συνεργάτες του κυρίου Παρασκευόπουλου έπρεπε να τον ανακαλέσουν . Τώρα τι ψάχνεις θα μου πεις . Αυτά βλέπει ο γείτονας και κάθε τόσο πετάγεται . Έχουν προηγηθεί και άλλες δηλώσεις , όπως θέμα ποντίων , μικρασιατων 1922 και χαιρετίσματα. Έλυσααν τα ροβλήματα του τόπου και ασχολούνται με επιδόρπια τώρα .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...