Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονομικό Επιμελητήριο: Πενταπλασίασε την δύναμή της στην Αρκαδία η ΔΗ.ΚΙ.Ο. (πρόσκειται στη ΝΔ)

Οικονομικό Επιμελητήριο: Πενταπλασίασε την δύναμή της στην Αρκαδία η ΔΗ.ΚΙ.Ο. (πρόσκειται στη ΝΔ)
Διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Πρώτη δύναμη στις εκλογές αυτές αναδείχθηκε η ΔΗ.ΚΙ.Ο. (Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων), η οποία εκφράζει τις φιλελεύθερες θέσεις και αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Την ικανοποίησή του και τα συγχαρητήριά του προς την νικήτρια παράταξη εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Στην Αρκαδία και επί 207 εγγεγραμμένων εψήφισαν 129, με 127 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 άκυρα – λευκά. Την ψήφο των οικονομολόγων διεκδίκησαν, ουσιαστικά, τέσσερις παρατάξεις – κόμματα: Νέα Δημοκρατία – Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ. Η ΔΗΚΙΟ στην Αρκαδία αύξησε, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, τα ποσοστά της από 16,6% σε 40%, ενώ πενταπλασίασε τις ψήφους της – από 11 ψήφους έφτασε τώρα τις 50! Αξιοσημείωτο είναι ότι η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση παράταξη έλαβε μόλις 5 ψήφους, όσες και η προσκείμενη στο Κ.Κ.Ε., ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)  έλαβε 65 ψήφους.
Είναι φανερό - και μάλλον μιλούν οι αριθμοί – ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. στην Αρκαδία αύξησε θεαματικά τα ποσοστά της, άλλαξαν οι ισορροπίες, αυξήθηκε η συμμετοχή στις εκλογές, ένας νέος και ικανός οικονομολόγος, ο Γιώργος Λυτρίβης, θα εκπροσωπεί επάξια την παράταξη στο Δ.Σ του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου  του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος.
Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων
Περιφέρειας Πελοποννήσου
Δελτίο Τύπου


3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πρωτος ειναι παντα πρωτος ....οι υπολοιποι οπως και το παλιο κατεστημενο που ειχε συνηθησει να κερδιζει αστε το στην ακρη .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ !! ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΥΤΕ ΒΛΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΟΣΥΣΣΕΑΣ ΕΒΑΖΕ .Αυτος που βγηκε βγηκε γιατι αξιζε παλαιοκομματικοι τυποι!

  • Μελος ΟΕΕ-Λογιστης
    Μελος ΟΕΕ-Λογιστης Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτη φορα γιορτάζουν οι δεύτεροι του Βλάσση μετά απο 20 χρόνια πρώτοι. Πρέπει να πήραν μεγάλο μάθημα γιατί είχαν μάθει να βγαίνουν πρώτοι.Υπ´οψιν ότι για 1η φορα η Αρκαδία έβγαλε αντιπρόσωπο στα Κεντρικα και θα έχουμε συνάδελφοι του ΟΕΕ, δικο μας άνθρωπο,δική μας φωνή, τον συναδερφο Τσιαμούλο.

  • Ιάσωνας
    Ιάσωνας Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή τι μας έλεγε ο Τσιαμούλος ότι νίκησε. Η παρά πράξη που συμμετείχε έπεσε σημαντικά σε ποσοστό σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
    Μας δουλεύει ρεεεε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...