Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για Τεχνικό Πρόγραμμα: «Ζητάτε να βρούμε άλλες πηγές χρηματοδότησης. Ποια προγράμματα άνοιξαν από το 2015; Κανένα»!

Παυλής για Τεχνικό Πρόγραμμα: «Ζητάτε να βρούμε άλλες πηγές χρηματοδότησης. Ποια προγράμματα άνοιξαν από το 2015; Κανένα»!
Στη βασική του, αρχική εισήγηση, για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, επισήμανε: «Δεν βάλαμε τυχαία κάποιες μελέτες. Έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία με αρμόδια Υπουργεία. Θα ανοίξει χρηματοδότηση μέσα στο 2017 και θα γίνουν οι τρεις από τις τέσσερις εισόδους της πόλης, έχουμε δέσμευση για τη χρηματοδότηση.
Διερευνάται τρόπος για να φτιάξουμε ένα κτίριο για να στεγαστούν τα πολιτιστικά σωματεία, για να έχουν την έδρα τους. Γίνεται προετοιμασία.
Έχουμε ωριμάσει μελέτη Μεθυδρίου για αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων, είναι ένα μεγάλο έργο.
Θα προχωρήσουμε στην προμήθεια κάποιων μηχανημάτων για να μπορούμε σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΤ για τους δρόμους των χωριών του Δήμου.»
 
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Ο Δήμαρχος απάντησε στον Σμυρνιώτη ότι «επειδή δεν έχετε τι να πείτε διαβάζετε αυτά που έλεγα εγώ, κύριε Σμυρνιώτη. Να συγχωράτε να σας πω τους προηγούμενους για αυτά που σας άφησαν και μιλάω για τον Δήμαρχο Κοτσιάνη. Το 2011είναι το ίδιο με το 2016 -2017; Έχουμε την ίδια συγκυρία οικονομική; Χαλάσατε 115.000 για να βάφετε τις κερδικούλες, που θα βάφαμε 17 πολυκατοικίες! Για αυτά κριθήκατε. Κοντά στα 10.000.000 ευρώ πήρατε από τους χορηγούμενους. Εσείς τι μου αφήσατε; Είμαστε περήφανοι για αυτό που δώσαμε το 2015 και πολλά από αυτά έχουν εκτελεστεί, έχουν προγραμματιστεί και προχωρούν. Το Μαντζούνειο θα χρηματοδοτηθεί, σε ένα με δυο μήνες θα ακούσετε τι θα γίνει. Αφήστε το παπατζιλίκι. Τρέχατε πολύ, αλλά κάψατε φλάντζα».
Ο Δήμαρχος απάντησε στον Τζιούμη ότι ... «Μιλάτε για άλλες χρηματοδοτήσεις. Ποιο ταμείο έδωσε λεφτά; Από το 2017 και μετά θα φανούν αν υλοποιηθούν ή όχι όσα είπα. Δεν έχει ανοίξει κανένα πρόγραμμα από το 2015 μέχρι και σήμερα. Μας κόψουν και κεντρικούς πόρους, ενώ αύξησαν δαπάνες προσωπικού. Καλά κάνετε κριτική, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για αρνητική ψήφο.»
Ο Δήμαρχος είπε προς την Γιαννούλη ότι «για να τύχουμε κάποιας χρηματοδότησης, χωρίς μελέτες δεν γίνεται. Ξέρετε κάποιον άλλον μαγικό τρόπο, κυρία Γιαννούλη; Έχετε δίκιο να μιλάτε για λακκούβες. Η υπηρεσία μας έχει συντάξει μελέτη για πάνω από 35 δρόμους και πάνω από 1.000.000 για ασφαλιστικά. Για να φτιάξουμε τις παιδικές χαρές μόνο της Τρίπολης δεν έφτανε όλη η ΣΑΤΑ!»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    κ παυλη για κοιταχτε και τα χωρια του δημου δυο μηνες χωρις τηλεοραση και μενεις απραγος και με τοσα αλλα προβληματα 'δεν δινεις καμια σημασια ξυπνα επιτελους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...