Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο ξέσπασμα από τον Αρκάδα ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο! (vd)

Νέο ξέσπασμα από τον Αρκάδα ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο! (vd)
Στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος (από το Κεραστάρι), ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά έκανε λόγο για ανόητους, αγράμματους και ατάλαντους ανθρώπους.
«Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Τώρα που ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, αυτό δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Έχουν την ψευδαίσθηση οι άνθρωποι πως αν πουν κάτι θα μετρήσει. Η Ελλάδα κάνει τους κομπιναδόρους φίρμες, τους ανθρώπους που εργάζονται πολύ δεν κάνει. Αυτό είναι ένα ελάττωμα, αλλά είναι έτοιμη να χαϊδέψει τους απατεώνες, τους κομπιναδόρους, τους πολυλογάδες, τους αρλουμπολάγνους. Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι είναι πιο αθόρυβοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους βγάλουμε όλους στο… κλαρί, να τους μάθουμε, αλλά θα πρέπει να τους δίνουμε και λίγο σημασία.
Υπάρχει μια τάση να μην δίνουμε σημασία σε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον γιατί νομίζουμε ότι αυτό δεν ενδιαφέρει την κοινωνία. Το τι ενδιαφέρει την κοινωνία είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα γίνω ιδιαίτερα αρεστός, άμα αρχίσω και μιλάω. Στον πολύ κόσμο είμαι αρεστός, σε ορισμένους ανόητους όχι και θα επιμείνω και θα παραμείνω πιο αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μιλώ για πολύ συγκεκριμένους ανόητους, ατάλαντους, αγράμματους και θα έλεγα ότι έχουν εισπράξει πιο πολύ απ’ ότι θα έπρεπε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...