Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επανεξελέγη ο Αρκάς φοροτεχνικός Νίκος Καβουρίνος στην ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Επανεξελέγη ο Αρκάς φοροτεχνικός Νίκος Καβουρίνος στην ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Στις εκλογές της 11ης  Δεκεμβρίου 2016 για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο φοροτεχνικός Νίκος Δ. Καβουρίνος, από την Βλαχέρνα Αρκαδίας, επανεξελέγη με την παράταξη της «Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.-Συνεργαζόμενες Δυνάμεις» στην ΣτΑ του Ο.Ε.Ε, λαμβάνοντας την έβδομη θέση (βάση σταυροδοσίας, μεταξύ εκατό υποψηφίων της παράταξης, του Ν. Αττικής).
Ο ίδιος μετά το αποτέλεσμα, δήλωσε:
«Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς, όλους τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς-οικονομολόγους, από όλους τους Νομούς της Ελλάδας, που με τίμησαν με την ψήφο τους, στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, την Κυριακή 11/12/2016, εκλέγοντάς με, για δεύτερη φορά, στην ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. Οι συνάδελφοί μου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αγώνας ο προσωπικός, αλλά και όλης της παράταξης μας, θα είναι συνεχόμενος και αδιάκοπος. 
Επίσης συγχαίρω, όλους όσους εξελέγησαν στην ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. και τους εύχομαι καλή θητεία. Ευχαριστώ ακόμη, τους συνυποψηφίους μου, τους επικεφαλής της παράταξης  «Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.-Συνεργαζόμενες Δυνάμεις», τους συνεργάτες του γραφείου μου και όλους τους φίλους και συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς-οικονομολόγους, για την στήριξή τους, σε όλη την διάρκεια των εκλογών.
Κλείνοντας, εύχομαι σε όλους Καλές γιορτές, με υγεία και τύχη».

vlaxerna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...