Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: "Οδηγούμαστε σε μία προσπάθεια αρπαχτής στο Δήμο Τρίπολης" (vd)

Σμυρνιώτης: "Οδηγούμαστε σε μία προσπάθεια αρπαχτής στο Δήμο Τρίπολης" (vd)
Ως το μικρότερο τεχνικό πρόγραμμα χαρακτήρισε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης το Τεχνικό Πρόγραμμα που έφερε τη δημοτική αρχή Παυλή, προς ψήφιση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ.Σμυρνιώτης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δήλωσε πως αντί να γίνει προσπάθεια να ενταχθούν κάποια έργα σε αυτό βλέπουμε πως δίνονται χρήματα, όπως τα 18χιλιάδες ευρώ για μελέτες στατικής επάρκειας του κολυμβητηρίου, κάτι που θα μπορούσε να κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, κάτι που έκανε, όπως είπε η δική του δημοτική παράταξη.

Ο κ.Σμυρνιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως  οδηγούμαστε σε μια προσπάθεια αρπαχτής από το Δήμο, κρίνοντας από τις τόσες μελέτες, ενώ συμπλήρωσε πως ο κ.Παυλής βλέπει παντού εχθρούς. Με την ανεπάρκεια του αυτά τα χρόνια, που είναι στα ηνία, έβαλε το Δήμο στη γωνία και τώρα του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.

Ο πρώην Δήμαρχος σχολίασε και το θέμα με τα σκουπίδια στο Μεγαβούνι σημειώνοντας πως αφού έψαξε όλη την επικράτεια του Δήμου ο κ.Παυλής μας έφερε τελικώς το Μεγαβούνι. Εδώ και δυο χρόνια δεν μπορεί να πάρει περιβαλλοντικούς όρους. Για να φτάσουν τα απορριμματοφόρα στο σημείο που θέλει ο κ.Παυλής, θα πρέπει να φτιαχτεί ο δρόμος, ένα κόστος που ξεπερνά δηλαδή το 1.500.000 ευρώ. Εκτός αυτού λόγω του υψομέτρου τις μισές μέρες του χρόνου τα απορριμματοφόρα δεν θα μπορούν να φτάσουν στο σημείο, γιατί θα έχει δέκα πόντους πάγο.

Και πρόσθεσε: Το δασαρχείο δεν έχει τοποθετηθεί επί του ιδιοκτησιακού θέματος. Πώς θα πάει λοιπόν να κάνει έργα, χωρίς καν να ξέρει αν ο χώρος είναι δικός του.

Ακόμα και αν αύριο το πρωί του έδιναν το πράσινο φως για το Μεγαβούνι, θα χρειαζόταν για την προσωρινή διαχείριση- έτσι όπως το πάει – άλλα 20 χρόνια για να φτιάξει αυτά που λέει.

Τέλος ο κ.Σμυρνιώτης σχολίασε και τα όσα γίνονται με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ένα θέμα που ανέδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο η σύμβουλος Μαρία Εικοσιδέκα., σημειώνοντας πως καλό θα ήταν να στηρίξουν μια δομή, που φτιάχτηκε με τεράστια προσπάθεια  και να μην την απαξιώνουν, αφού όπως είπε, το κοινωνικό παντοπωλείο δε λειτουργεί.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Σμυρνιώτη στο βίντεο.

Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...