Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για το Οικονομικό Επιμελητήριο: «Στην Αρκαδία κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια ακόμη έδρα με πρωτιά»

Τσιαμούλος για το Οικονομικό Επιμελητήριο: «Στην Αρκαδία κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια ακόμη έδρα με πρωτιά»
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Περιφερειακών Εκλογών (ΚΕΕΠΕ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, έχοντας υπόψη την προκήρυξη των εκλογών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κατά Περιφερειακό Τμήμα καθώς και οι υποψήφιοι, οι οποίοι εκλέγονται σε κάθε Περιφερειακή Διοίκηση.
oee teliko2016
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Αγαπητοί συνάδελφοι και μελή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ιδιαίτερα του Νομού Αρκαδίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εκλογή μου στο Δ.Σ. στην Τοπική Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές των καιρών μας, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις για τα μεγάλα θέματα του κλάδου μας. Στην Αρκαδία με την δική σας στήριξη κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια ακόμη έδρα με πρωτιά, ενάντια στα σημεία των καιρών που θέλουν όλους να παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς την ενεργό συμμετοχή.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε μπροστά στην νέα και δύσκολη εποχή.
Σας ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ήθελα να σας ευχηθώ “Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, ευημερία και προκοπή”.
Νίκος Τσιαμούλος
Αντιπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος"

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Νικόλα και εις ανώτερα. Μεγάλη επιτυχία για εμάς τους Αρκάδες-Τριπολίτες συναδέρφους.Καμαρώνουμε που θα έχουμε ένα μέλος-συνάδερφο δικό μας στα Κεντρικά μπας και μας ακούσουν κάποτε.Συγχαρητήρια.Ότι κάνεις και πιάνεις στα χέρια σου το καταφέρνεις. Αυτό κάτι υποδηλώνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...