Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κλείνει" παίχτη από την Αρκαδία ο Παναθηναϊκός;

"Κλείνει" παίχτη από την Αρκαδία ο Παναθηναϊκός;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟ, φαίνεται ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης (από το Κορακοβούνι Κυνουρίας) είναι κοντά στο να φορέσει τα πράσινα!
Διαβάζουμε στο sdna: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υλοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής που δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ετοιμος για την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική προσθήκη είναι ο Παναθηναϊκός και αυτή δεν είναι άλλη από τον 23χρονο Ελληνα αμυντικό μέσο Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με ποσό μικρότερο των 500 χιλ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 30%), έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, γεγονός που έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο στο να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως είχε εξ αρχής επισημάνει το SDNA.

Ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να διευθετηθούν που αφορούν κυρίως στον τρόπο καταβολής των χρημάτων αλλά όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης και δύσκολα θα χαλάσει."
Ενώ, στο gazzetta.gr, διαβάζουμε: "Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε άμεσα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την θέση του αμυντικού χαφ και η επιθυμία του θα γίνει άμεσα πράξη! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με τον Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της «πράσινης» λίστας! Οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και δύσκολα θα «χαλάσει» το deal που θα ντύσει στα πράσινα τον 23χρονο διεθνή παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η χρυσή τομή βρέθηκε σε ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, με τους Αρκάδες να κρατούν ένα αρκετά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης!

Ο νεαρός άσος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα η τελευταία του ήταν κόντρα στο «τριφύλλι» στις 2 Οκτωβρίου στην νίκη των «πρασίνων» με 3-1 στην Λεωφόρο!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...