Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καιρός: Θα χιονίσει στην Αρκαδία λίγο πριν «φύγει» το 2016;

Καιρός: Θα χιονίσει στην Αρκαδία λίγο πριν «φύγει» το 2016;
Για χιόνια στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο (κατά συνέπεια και σε ένα μεγάλο τμήμα της Αρκαδίας) κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, σημειώνοντας ότι αν δεν αλλάξει κάτι, τότε αναμένονται χιόνια την Πέμπτη και την Παρασκευή (29 και 30 Δεκεμβρίου)!
Γράφει χαρακτηριστικά: «Από τη μία εύχομαι να μην αλλάξει κάτι και να διατηρηθούν τα προγνωστικά στοιχεία ώστε να χαρούν οι χιονόφιλοι αυτό το σπάνιο για την Αθήνα καιρικό γεγονός, ενώ από την άλλη, είναι τόσοι πολλοί αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζεσταθούν στα σπίτια τους σε συνδυασμό με τους χιλιάδες άστεγους σε γειτονιές της Αττικής που απεύχομαι να συμβεί.
Όπως και να χει πάντως, επειδή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή η κίνηση των ψυχρών αερίων μαζών μαζί με την θέση που φαίνεται να "κάθεται" το βαρομετρικό χαμηλό, που αν τελικά επαληθευτούν τα προγνωστικά στοιχεία, θα χιονίσει ακόμη και στα πεδινά της :
- κεντροανατολικής Στερεάς
- Αττικής
- Εύβοιας
- κεντροανατολικής Πελοποννήσου
ενώ διαφαίνεται πιθανότητα να χιονίσει αρκετά χαμηλά και στις Κυκλάδες - Κρήτη.
ΥΓ. : Επαναλαμβάνω ότι θα παρακολουθώ την κίνηση των συστημάτων και θα σας ενημερώσω εγκαίρως διότι ενδέχεται τελικά να υπάρξουν αλλαγές και απλά να μας επισκεφτεί ένα "ξεροβόρι".»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...