Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελαιοχώρι - Αυτοψία Παυλή σε σημαντικό αποχετευτικό έργο (vd)

Ελαιοχώρι - Αυτοψία Παυλή σε σημαντικό αποχετευτικό έργο (vd)
Το 2017 θα αποτελεί έτος τομής για τα χωριά του Δήμου Τρίπολης

Ένα σημαντικό έργο υλοποιείται από το Δήμο Τρίπολης και τη ΔΕΥΑΤ στο Ελαιοχώρι της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιείται ένα μικρό αποχετευτικό έργο στην άκρη του χωριού που θα βοηθήσει όμως να μεταφέρονται τα νερά της βροχής σε συγκεκριμένο αγωγό και να μην πλημμυρίζει μέρος του χωριού.

Στο τμήμα που υλοποιείται το έργο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ.Καρώνη και τους Αντιδημάρχους κκ. Παπαδημητρίου και Γεωργανόπουλο για να δει την εξέλιξη του έργου.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του χωριού Γιάννης Μέγγος ο οποίος εκτός από το έργο που υλοποιείται και για το οποίο ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή , αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν στο Ελαιοχώρι και μεταξύ αυτών είναι η ακαρπία των ελιών αλλά και οι ζημιές που υπέστησαν οι αγροτικοί δρόμοι από τις πλημμύρες του καλοκαιριού.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής σημείωσε πως σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να λύσει χρόνια προβλήματα των χωριών, τα οποία δεν τα έχουν εγκαταλείψει, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα, και το 2017 θα αποτελέσει έτος τομής για τα χωριά, αφού θα γίνουν πολλά έργα που θα δώσουν ανάσα στους κατοίκους της κάθε περιοχής.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως στο Ελαιοχώρι έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις στις υδρεύσεις ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει από τη ΔΕΥΑΤ και αντικατάσταση ενός μέρους του δικτύου, αφού αναμένεται η προμήθεια συγκεκριμένου μηχανήματος που δεν θα προκαλεί ζημιές στο οδικό δίκτυο.

“Υπάρχει μία γενικότερη απογοήτευση στον κόσμο, ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τα χωριά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, αντίθετα υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός για επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων σε όλα τα χωριά του δήμου. Τα έργα θα φθάσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ” σημείωσε ο κ.Παυλής.

Τα έργα δεν θα αφορούν μόνο την ύδρευση αλλά και την αγροτική οδοποιία του δήμου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την αυτοψία του κ.Παυλή στο Ελαιοχώρι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...