Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Ίδρυμα “Αναστάσιος Σχίζας” βράβευσε αριστούχους της Αρκαδίας (vd)

Το Ίδρυμα “Αναστάσιος Σχίζας” βράβευσε αριστούχους της Αρκαδίας (vd)
Το ίδρυμα “Αναστάσιος Σχίζας” σε μία ξεχωριστή βραδιά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, βράβευσε 21 αριστούχους μαθητές που πρώτευσαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πλέον είναι φοιτητές σε διάφορες σχολές.
Σε μία εκδήλωση, πολύ ξεχωριστή, που τίμησαν με την παρουσία τους αιρετοί της Περιφέρειας, του Νομού και του Δήμου, αλλά και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες από διάφορους χώρους, τιμήθηκε η αριστεία και η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλον τον χρόνο τα παιδιά που βραβεύτηκαν, για να καταφέρουν τους στόχους τους. Άλλωστε το Ίδρυμα “Αναστάσιος Σχίζας” είναι κοντά στα παιδιά και στους νέους και είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση.
Εκτός όμως από την τιμή στην αριστεία, το Ίδρυμα έχει κοινωνική δράση και βοηθά και σε άλλους τομείς, όπως είναι η υγεία. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εκτός από την βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν, είχε μουσική και τραγούδια εορταστικά από την χορωδία “Ορφέας” Τρίπολης, ενώ απενεμήθη και ένας πίνακας στον δωρητή του πιάνου που υπάρχει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, τον κ.Τσουτσάνη.
Τον πίνακα παρέλαβε ο ίδιος, ιδιαίτερα συγκινημένος, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το σύνολο της εκδήλωσης.


http://www.drt915.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...