Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελαιοχώρι - Μουσειακός Πολυχώρος για την ελιά, το σιδηρόδρομο και τη λαογραφία!

Ελαιοχώρι - Μουσειακός Πολυχώρος για την ελιά, το σιδηρόδρομο και τη λαογραφία!
Το Δ.Σ του Φ.Ο.Ε σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Ευτυχισμένο το Νέο έτος με υγεία και δημιουργική διάθεση.
Ένας από τους σημαντικούς στόχους που επιθυμεί και προσπαθεί να υλοποιήσει ο Φ.Ο.Ε. είναι η δημιουργία ενός μουσειακού πολυχώρου, αξιοποιόντας το Δημοτικό Σχολείο που θα αφορά την ελιά, το λάδι, το σιδηρόδρομο και την λαογραφία.
Εδώ και καιρό έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια συλλογής αντικειμένων και σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού στόχου.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι η προσπάθεια μας αυτή παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.
Την Τρίτη 27-12-2016 επισκέφτηκε το χωριό μας κλιμάκιο του Δήμου Τρίπολης με επικεφαλής το Δήμαρχο ο οποίος και ανακοίνωσε τη δημιουργία μουσείου Λαδιού και Σιδηροδρόμου επισκέψιμο εκπαιδευτικού χαρακτήρα και την ένταξή του σ'ένα δίκτυο μουσείων του Δήμου μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα βοηθήσει το χωριό μας σε μια εποχή κρίσιμη πληθυσμιακά και κοινωνικοοικονομικά.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο για την αποδοχή της πρότασης του Φ.Ο.Ε. και την ευαισθητοποιησή του στην πολιτιστική αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής.
Ο Φ.Ο.Ε. θα είναι αρωγός του σημαντικού για το χωριό μας έργου με ιδέες, προτάσεις και γενικά με την συμβολή στην υλοποίηση του.
Το Δ.Σ του Φ.Ο.Ε.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...