Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδημητρίου για χιόνια: «Έχω ήσυχη συνείδηση. Κάναμε ό,τι έπρεπε για να μην υπάρχουν προβλήματα»

Παπαδημητρίου για χιόνια: «Έχω ήσυχη συνείδηση. Κάναμε ό,τι έπρεπε για να μην υπάρχουν προβλήματα»
Έναν απολογισμό για το κύμα κακοκαιρίας και την αντίδραση του μηχανισμού του Δήμου Τρίπολης έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος φιλοξενήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.
«Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Κάναμε πολύ περισσότερα από όλα όσα προέβλεπε το μνημόνιο και ο σχεδιασμός πολιτικής προστασίας» τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος είπε ότι μαζί με τους εργαζόμενους και τους ιδιώτες των μισθωμένων μηχανημάτων έκαναν μία υπεράνθρωπη προσπάθεια, μέρα – νύχτα, για να μείνουν οι κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί στην πόλη και να μην υπάρχουν προβλήματα στα χωριά. «Αν πηγαίναμε με το γράμμα του νόμου, θα υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις» τόνισε και ανάφερε ότι οι οδηγοί των μηχανημάτων πέρασαν ατέλειωτες ώρες στους δρόμους, για να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Ο Αντιδήμαρχος επισήμανε ακόμα ότι για πρώτη φορά στον Δήμο Τρίπολης είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως όλοι οι κτηνοτρόφοι για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την κακοκαιρία, ενώ φέτος είχαν φτιαχτεί πάνω από 1.400 σακούλες αλάτι που διατέθηκαν σε κάθε γωνιά του Δήμο.
Στις άδικες κριτικές δεν θέλησε να σταθεί ο Αντιδήμαρχος, μη δίνοντας συνέχεια σε κάποιες φωνές που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για καθυστερήσεις στον αποχιονισμό και τόνισε ότι «αν τον Μάρτιο, στον ορισμό Αντιδημάρχων, αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση αυτή, εγώ ξέρω ότι έχω βάλει ένα λιθαράκι για την Πολιτική Προστασία του Δήμου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...