Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Σύλλογος "Το Άγαλι" έκοψε πίτα στο χωριό Λίμνη (εικόνες)

Ο Σύλλογος "Το Άγαλι" έκοψε πίτα στο χωριό Λίμνη (εικόνες)
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χωριό, στο γραφείο του Συλλόγου. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας κ. Προκόπος Δημήτριος με την συνοδεία ψαλμών του Ιερέα και Εφημέριου του Ναού του χωριού μας κ. Κουβαβά Κων/νου και του Ιεροψάλτη κ. Τρυφωνόπουλου Ηλία. Το φλουρί κέρδισε η Παναγιώτα Δημ. Γκιόκα και πήρε δώρο μια ασημένια εικόνα της Παναγίας με την ευχή:"Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ".
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και οι κ.κ. Παπαχρόνης Παναγιώτης (Δ. Σύμβουλος του Δ. Τρίπολης), Ντόκος Ιωάννης (Εκπρόσωπος Τ.Δ. Κώμης), Νταγιάντης Παναγιώτης (Εκπρόσωπος Τ.Δ. Χωτούσας) και Τρυφωνόπουλος Ηλίας (Εκπρόσωπος του χωριού μας).
Χαιρετισμούς απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουρή Κατερίνα εκ μέρους των κ.κ. Βλάση Κώστα (Βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ.), Κωνσταντινόπουλου Οδυσσέα (Βουλευτή Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ), Τατούλη Εύης, Παπαηλιού Γεωργίου (Βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ), Παυλή Δημητρίου (Δημάρχου Τρίπολης), Σταμάτη Χαράλαμπου (Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Τρίπολης) και Γεωργανόπουλου Νικολάου (Αντιδημάρχου Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Τρίπολης).
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Νικόλοβα, για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο Ιερέας καθώς και την κ. Αλεξοπούλου Νίκη για την προσφορά της πίτας που μοιράστηκε στους παρευρισκομένους κι εύχεται και στις δύο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!
Και του χρόνου σε όλους!
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...