Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Ξεκίνησαν αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας!

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Ξεκίνησαν αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας!

Εκδόθηκε η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία άρχισε από σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510
αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 6ης  Φεβρουαρίου 2017, ημέρας Δευτέρας. 

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
 
 
ΠΕ Ψυχολόγων 1 θέση
ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας 1 θέση
ΤΕ Εργοθεραπευτών 1 θέση
ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 1 θέση
ΤΕ Νοσηλευτικής 1 θέση
ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής 1 θέση
 

1 σχόλιο

  • ΙΑΠΕΤΟΣ
    ΙΑΠΕΤΟΣ Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΡΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΩΤΕΡΑ ,Η ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Θ'ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...