Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Π.Ε.Α στηρίζει την άμεση αντίδραση του Βλάση για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου για την Ελληνική Σημαία

Η Π.Ε.Α στηρίζει την άμεση αντίδραση του Βλάση για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου για την Ελληνική Σημαία
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παρασκευόπουλο πρώην Υπουργός, δήλωσε στο Κοινοβούλιο ότι είναι «Υπέρ της αποποινικοποίησης του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας». Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης αντέδρασε και δήλωσε: «Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου να κάνει τέτοιες δηλώσεις» και τόνισε «Τιμή και σεβασμό στη σημαία μας, την οποία οι Έλληνες σ΄όλους τους αγώνες του Έθνους μας υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή!!.
Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Αρκά Βουλευτή κ. Κώστα Βλάσση για ό,τι πράττει «για τα όσια και ιερά της Πατρίδας μας».
Στο σημείο αυτό η Π.Ε.Α. απαντά στον κ. Παρασκευόπουλο: «Η Ελληνική Σημαία δεν είναι από πανί βγαλμένη, είναι από αίμα, από φωτιά και από καπνούς βγαλμένη».  Ο Έλληνας Στρατιώτης στην οπισθοχώρηση από το αλβανικό μέτωπο δεν εγκατέλειψε την Σημαία, την έφερε στην Ελλάδα και φυλάσσεται στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη. Αλλά και το 1942 ο Άρης Βελουχιώτης στο Μικρό Χωριό της Δομνίστα στο Καρπενήσι με 15 αντάρτες παρελαύνει στους δρόμους με επικεφαλής την Ελληνική Σημαία και την Σάλπιγγά της. Ξεκίνησε την Εθνική Αντίσταση κατά της Γερμανο-Ιταλικής Κατοχής. Τότε η αριστερά οργάνωσε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Λαϊκά Δικαστήρια, με σύνθημα «Ο Λαός στην Εξουσία».
Δυστυχώς σήμερα γινόμαστε θεατές σε θεατρινισμούς. Υπουργικό Κλιμάκιο να επιθεωρεί έργα στην Μεσσηνία, χωρίς τον οικοδεσπότη τον αιρετό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Με όλα αυτά αντιλαμβάνονται οι νέοι ότι βάλλεται ο Ελληνισμός εκ των έσω, ακόμα και η Παιδεία έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Υποβαθμίζονται οι Ελληνικές Αξίες, Κάθε τι ελληνικό υποτιμάται ως αναχρονιστικό και μετά ζητάμε από τους νέους Αξιοπρέπεια, Δημοκρατική Συμπεριφορά και Αγωγή, όταν το Κοινοβούλιο γίνεται πολλές φορές ποδοσφαιρική αλάνα, αγώνας για την καρέκλα της εξουσίας!!.
Η Π.Ε.Α. κάνει έκκληση σε όλες τις Πολιτικές Δυνάμεις: «Ενωθείτε να σώσετε την Πατρίδα μας. Για να βγει η Χώρα από την κρίση χρειάζεται ελεύθερη και παντοδύναμη Τοπική Αυτοδιοίκηση τελείως ανεξάρτητη από την Κεντρική Διοίκηση. Να μεταβιβασθούν όλες οι Υπηρεσίες από την Κεντρική Διοίκηση στις Περιφέρειες. ‘Ετσι θα μειωθεί η γραφειοκρατία και η καθυστέρηση των ΄Εργων».
Επίσης Η Π.Ε.Α. ζητάει την ένωση της Πελοποννήσου σε μία ενιαία ισχυρή Περιφέρεια Πελοποννήσου, έτσι θα βοηθηθεί η ανάπτυξη σε όλη την Πελοπόννησο.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ
Ο Υπεύθυνος Τύπου
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...