Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου Κυνουρίας στο Ελαιοχώρι (εικόνες)

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου Κυνουρίας στο Ελαιοχώρι (εικόνες)
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Μονής Προδρόμου Κυνουρίας στο Ελαιοχώρι (το απώτερο δυναμικό Καστριτοχώρι) την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, σε πολύ φιλικό κλίμα, με τις ευλογίες του εφημερίου της Κοινότητας π. Κων/νου Παπαθεοδώρου και την παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Πελοποννήσου Ι. Κατσίρη, Γ. Μπακούρη και Γ. Ρουμελιώτη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γ. Θεοδωρακόπουλου, των Προέδρων της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίου Ι. Μέγγου, Καστρίου Χρ. Κόκκωνα και Περδικόβρυσης Θ. Νικολάου, του Προέδρου του Συλλόγου Καστριτοχωριτών Τριπόλεως Αντ Καραπάνου, εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωριάς Καστρίου και του Φιλοπροόδου Ομίλου Ελαιοχωρίου και πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου μας. 
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. σε όλους αυτούς, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας ενισχύοντας στην προώθηση των στόχων του Συλλόγου, που δεν είναι άλλοι παρά η ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών χαρακτηριστικών του τόπου μας, της γεωφυσικής και ανθρωπογενούς ενότητας της περιοχής του Τάνου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε κάθε συμπατριώτη που έλκει την καταγωγή από την ιστορική Τανία και κάθε φίλο του Τάνου και του προστάτη μας Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας, 
(Για τεχνικούς λόγους οι φωτογραφίες είναι...προχρονολογημένες. Ζητούμε την κατανόησή σας). Και του Χρόνου πάλι μαζί !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...