Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αρκάς καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος – Συναντήθηκε με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αρκάς καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος – Συναντήθηκε με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
Μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε ο διεθνούς φήμης Αρκάς καλλιτέχνης, Νίκος Φλώρος!
Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον Νίκο Φλώρο για τις εκθέσεις που ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του, ανά τον κόσμο, αλλά και για τις δράσεις που πρέπει να αναπτυχτούν για την προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού στο εξωτερικό.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον γλύπτη Νίκο Φλώρο και τους συνεργάτες του ( τον επιμελητή του, Αριστοτέλη Καραντή και την Πρόεδρο του Μουσείο «Μαρία Κάλλας» Liana Scourles.
Το 2017 έχει οριστεί έτος «Μαρίας Κάλλας» και ο Νίκος Φλώρος ετοιμάζει μία έκθεση στο Κρατικό Μουσείο της Μόσχας, τον Φεβρουάριο του 2017, σε συνέχεια της Ελληνορωσικής χρονιάς. Μάλιστα, προσκάλεσε τον κ. Παυλόπουλο για να εγκαινιάσει αυτή την έκθεση στη Μόσχα.
Ο Νίκος Φλώρος δήλωσε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ότι ήταν εξαιρετική τιμή να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι ευαισθητοποιημένος με τον Πολιτισμό και την προώθηση του στο εξωτερικό.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...