Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμόγελα «Αγάπης» χάρισε το Azalea Spa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο! (vd)

Χαμόγελα «Αγάπης» χάρισε το Azalea Spa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο! (vd)
Μια μεγάλη γιορτή ετοίμασε το νέο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας "Αzalea Spa", την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης & Αλληλεγγύης! Μια μοναδική πρωτοβουλία για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης, το οποίο στηρίζει πάνω από 300 οικογένειες.
Στην εκδήλωση ήταν οι ιδιοκτήτριες του "Azalea Spa" κα. Έλενη Φραγκισκάκη και κα. Βίκυ Δημητροπούλου, αλλά και όλο το προσωπικό, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας. Πλήθος κόσμος παρακολούθησαν την κοπή της πίτας με ευχές για ένα νέο χρόνο που θα προσφέρει πολλά χαμόγελα ευτυχίας!
Με σύνθημα «Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!», χρηματικό ποσό παραδόθηκε για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τρίπολης!
Ένας φιλανθρωπικός σκοπός που μάς πρόσφερε όμορφα παραδείγματα αλλά και ευαισθησία όσον αφορά τη στήριξη των συνανθρώπων μας, από δύο νέες γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες, μόλις πριν λίγο καιρό άνοιξαν τις πόρτες ενός σύγχρονου κέντρου ευεξίας, στο κέντρο της Τρίπολης!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του AZALEA SPA, στο τηλέφωνο 2710241446.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγχαίρει το "Azalea Spa" γι’ αυτήν την πρωτοβουλία, εκτιμώντας τη δυσκολία των καιρών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και γενικότερα για τους συνανθρώπους μας. Είναι εξίσου γενναίο πώς όλο το ποσό των πωλήσεων να δίδεται για να μοιράσει πολλά χαμόγελα!
Πρωτοβουλίες που αξίζει να στηρίζουμε!
Στην κάμερα του Καλημέρα Αρκαδία μίλησαν τόσο ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας, όσο και η επιχειρηματίας κα. Έλενα Φραγκισκάκη!
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...