Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης έκοψε την πίτα της για το 2017! (εικόνες)

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης έκοψε την πίτα της για το 2017! (εικόνες)
Η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, σε εξαιρετικό κλίμα, στον εστιατόριο "Κληματαριά", στην Τρίπολη.
Παρών ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή για το έργο που παράγεται στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου, στο οποίο υπάγεται και η Φιλαρμονική.
Υπογράμμισε ότι η Φιλαρμονική είναι ένας θεσμός για την πόλη και αναδεικνύεται με τις δράσεις της και την παρουσία της και εκτός των τειχών.
Εμφανίστηκε γνώστης της οικονομικής κατάστασης, λέγοντας ότι οι διαθέσιμοι πόροι δεν επαρκούν και υποσχέθηκε πως θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό. Όσο για τη στέγαση, είπε ότι υπάρχουν σκέψεις για έναν νέο χώρο, επισημαίνοντας ότι γίνεται προσπάθεια για να εξευρεθούν τα χρήματα ώστε να προχωρήσει αυτό το ζήτημα.
 
Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΛΗ
«Αγαπητοί μουσικοί της φιλαρμονικής, Σαν πρόεδρος του ΝΠΔΔ όπου υπάγεται η Φιλαρμονική του Δήμου μας, θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά, το 2016 έφυγε και άφησε πίσω πολύ μεγάλο καλλιτεχνικό έργο, εντός και εκτός ορίων του δήμου μας. Εγώ και το δ.σ. του ΝΠΔΔ σε στενή συνεργασία με το δικό σας συμβούλιο επιλύαμε άμεσα τα τυχόν προβλήματα που προέκυπταν ώστε να είστε αφοσιωμένοι στο έργο σας. Για το 2017 θέλω να υπερβείτε πάλι τους εαυτούς σας για ένα ακόμη καλύτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να βγει πάλι η φιλαρμονική μας στο εξωτερικό και να γίνει για άλλη μια φορά πρεσβευτής του αρκαδικού ιδεώδες, όπως είχε γίνει στο παρελθόν».
 
Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...