Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του ΚΑΠΗ για την κοπή πίτας - Μία μεγάλη εκδρομή υποσχέθηκε ο Δήμαρχος! (vd)

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του ΚΑΠΗ για την κοπή πίτας - Μία μεγάλη εκδρομή υποσχέθηκε ο Δήμαρχος! (vd)
Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης έγινε το Σάββατο απόγευμα, στο εντευκτήριο του Κέντρου, στην πλατεία του Βαλτετσίου.
Μετά την ευλογία της πίτας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής είπε: «Το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά, να έχετε υγεία και εμείς από το Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο, θα προσπαθήσουμε με μέσα στο όριο των δυνατοτήτων μας, να οργανώσουμε περισσότερες εκδρομές και εκδηλώσεις. Το ΚΑΠΗ προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο και σύντομα θα χρειαστούμε μεγαλύτερο χώρο για τις εκδηλώσεις μας, ίσως στο Πνευματικό Κέντρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας κ. Πίπη που έρχεται εθελοντικά και συνταγογραφεί. Επίσης, ευχαριστώ τον Δήμαρχο μας που μας δίνει τα χρήματα για να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας.»
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στάθηκε στην παρουσία όλο και περισσότερου κόσμου στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ, λέγοντας ότι «είναι χαρά μας να είστε δίπλα μας και να ανταλλάσσουμε ευχές για το νέο έτος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχει τε στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ και οι ευχές όλων είναι να έχετε Υγεία. Να ευχαριστήσω βέβαια το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ. Αν μεγαλώσουμε, πρέπει να βρούμε επιπλέον προσωπικό να σας υποστηρίζει. Θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο μία εκδρομή στην Πάτμο για 50 άτομα να το καλύψει ο Δήμος.»
Ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης ευχήθηκε σε όλους και όλες να είναι καλά και να ανταμώσουν ξανά του χρόνου.
Το πρόσωπο που έπεσε το φλουρί είχε δώρο δέκα μέρες ξεκούρασης στο χώρο των κατασκηνώσεων του Δήμου.
 
Παρόντες ήταν επίσης, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κοσκινάς, ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Κούρος και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κατσίρης. 

 Τέλος, τόσο ο κ. Παυλής, όσο και ο κ. Καραλής ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στην εργαζόμενη του ΚΑΠΗ, κα. Λεμονιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...