Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλοτεχνικός: Έκοψαν πίτα και γλέντησαν με ζωντανή μουσική! (εικόνες – βίντεο)

Φιλοτεχνικός: Έκοψαν πίτα και γλέντησαν με ζωντανή μουσική! (εικόνες – βίντεο)
Το βράδυ του Σαββάτου, στα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, στην οδό Γρηγορίου Ε΄3 (κτήριο Τσιχριτζή), έγινε η κοπή πίτας του Φιλοτεχνικού.
 
Η Πρόεδρος του ΦΟΤ Εύη Μεντή καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε τις ευχές της για το 2017. «Προσπαθούμε κάθε φορά μέσα από τις δράσεις μας, να κρατούμε ζωηρό το πολιτιστικό ενδιαφέρον για την πόλη. Περιμένουμε τις προτάσεις σας και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Έχουμε προγραμματίσει αρκετές εκδηλώσεις για φέτος, κυρίως μουσικές, έχουμε κι εδώ το μέλος της διοίκησης, Τάκη Παπαντωνίου που πάντα μας καλύπτει μουσικά. Έχουμε προγραμματίσει μουσικά αφιερώματα, στον απόστολο Καλδάρα, στον Βασίλη Τσιτσάνη και στον Σταύρο Ξαρχάκο (το καλοκαίρι στον Αη Γιώργη, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης που πάντα μας βοηθά και μας συνδράμει). Θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και Ποίησης.»
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής είπε ότι ο Φιλοτεχνικός είναι ένα σπίτι που κατοίκου οι φίλοι της Τέχνης και ευχαρίστησε δημοσίως τη διοίκηση του ΦΟΤ για τη μαζική συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου και όχι μόνο.
 
Στην κοπή πίτας ήταν παρόντες επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βόσνος και Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κοσκινάς, ο δημοτικός σύμβουλος Οδυσσέας Χατζόπουλος,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, η πρώην Αντιδήμαρχος, Δήμητρα Τσιώλη, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Δελφάκης, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, Άννα Καραπαναγιώτου και άλλοι.
 
Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Να σημειωθεί ότι παράλληλα λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Τρίπολη, Χριστούγεννα 2016». Αυτό έγινε διότι στη διοίκηση του ΦΟΤ άρεσε πολύ στολισμένη η Τρίπολη, μέσα στις γιορτές, σε συνδυασμό με τα χιόνια που σημειώθηκαν αυτή την περίοδο. Στην πορεία θα δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό album για την ιστοσελίδα του ΦΟΤ, ενώ θα εκδοθούν και λευκώματα.
Στην έκθεση συμμετέχουν η Ιωάννα Ζαχαροπούλου, η Εύα Γαλιώτου, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο κ. Μαντζουράνης, ο Γιώργος Συμπόνης και ο Δημήτρης Τσουκαλάς.
Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...