Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το γλέντι των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (vd)

Το γλέντι των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (vd)
Μία βραδιά με κοπή πίτας και γλέντι οργανώθηκε το Σάββατο από τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιόταος Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Ιουστίνος.
Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεοφάνης Στεφανόπουλος, ο εκτελεστικός γραμματέας Ιωάννης Σταματάκος, ο περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης, Θεόδωρος Ντάνος και Γεώργιος Μπακούρης.
Ο Περιφερειάρχης είπε ότι η κοπή της βασιλόπιτας αποτελεί ένα αυστηρό έθιμο όπου η Εκκλησιαστική παράδοση είναι ταυτισμένη. Επίσης, είπε συγχαρητήρια σε όλους και δήλωσε χαρούμενος για την προσέλευση όλων των εργαζομένων της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, που κατά βάση αποτελούν τον κεντρικό κορμό της διοίκησης της Περιφέρειας.  
Ο κ. Γιαννακούρας είπε ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις και είπε ένα μεγάλο μπράβο στο συμβούλιο των εργαζομένων που οργάνωσε αυτή τη γιορτή.
«Δεν ξέρω αν έχω μυηθεί στο Αρκαδικό Ιδεώδες, αλλά αυτά τα 7 χρόνια είναι πολύ σημαντικά για μένα και σας ευχαριστώ για αυτό. Ο Σύλλογος κάνει ένα νέο ξεκίνημα, εύχομαι να το αγκαλιάσουν όλοι οι υπάλληλοι που για εμάς είναι συνεργάτες» τόνισε η Ντίνα Νικολάκου.
«Υγείας, δημιουργία, τη νέα χρονιά, προκοπή και ειρήνη σε όλους εσάς που είστε εδώ και επιτελείτε ένα σημαντικό έργο για την περιφέρεια. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι Περιφέρεια Πελοποννήσου» είπε ο Γιώργος Ρουμελιώτης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια το σχέδιο και το έργο του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη.
Ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και γλέντι. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...