Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κούρος: «Μετά τη δήλωση του κ. Τσιαμούλου, το ζήτημα θεωρείται λήξαν»

Κούρος: «Μετά τη δήλωση του κ. Τσιαμούλου, το ζήτημα θεωρείται λήξαν»
Έληξε η δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νίκο Τσιαμούλο και τον Ηλία Κούρο.
Για το θέμα αυτό προηγήθηκε δήλωση του κ. Τσιαμούλου στην οποία τονίζει ότι τιμά τον Ηλία Κούρο και δεν είχε σκοπό να τον θίξει.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Κούρος προχώρησε στην εξής δήλωση: « Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και από οποιαδήποτε θέση κι αν υπηρέτησα , είτε σαν αντιδήμαρχος, είτε σαν δημοτικός σύμβουλος, ποτέ δεν φοβήθηκα την πολιτική αντιπαράθεση. Πάντα με κοσμιότητα, με ήθος, με σεβασμό στους "αντιπάλους" και με τη μέγιστη δυνατή τεκμηρίωση κάθε φορά, προσπαθούσα να εκφράσω τις θέσεις και τις απόψεις μου.
    Ποτέ δεν υπήρξα αμετροεπής, ποτέ δεν χρησιμοποίησα προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ποτέ δεν κατέφυγα σε αστήρικτες προσωπικές καταγγελίες και επιθέσεις.
Αυτό γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι οι πολιτικοί άνδρες θα πρέπει να δείχνουν υψηλά επίπεδα πολιτικού πολιτισμού. 
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι δείχνω μηδενική ανοχή σε αντίστοιχες συμπεριφορές, ειδικά όταν στρέφονται κατά του προσώπου μου. 
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κ. Τσιαμούλος, προ διετίας περίπου, καταφέρθηκε εναντίον μου, με αστήρικτες καταγγελίες, τόσο σε συνέντευξη τύπου, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, κατά τέτοιο τρόπο που έθιγε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου.
    Προσέφυγα στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη την δική μου και της οικογένειάς μου. 
    Με την προχθεσινή δημόσια δήλωση του, ο κ. Τσιαμούλος παραδέχεται ότι οι τότε δηλώσεις-καταγγελίες του δεν ισχύουν, οφείλονταν στη  μεγάλη ένταση που υπήρχε τότε λόγω του οξυμμένου προβλήματος των απορριμμάτων, δηλώνει δε ότι με τιμά και με σέβεται και βεβαίως ότι ούτε τότε, ούτε τώρα εξυπηρετούσα ή εξυπηρετώ οποιαδήποτε συμφέροντα. 
    Αποδεχόμενος την ουσία της δήλωσης του και επειδή πιστεύω ότι αυτά τα θέματα δεν πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια, αποσύρω την αγωγή εναντίον του και θεωρώ το ζήτημα λήξαν. 
    Ευελπιστώ και εύχομαι να επικρατεί στα δημοτικά ζητήματα του δήμου μας πολιτικός πολιτισμός, ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον τέτοιες καταστάσεις.
Κούρος Ηλίας
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης»

3 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεζιλίκια είστε και οι δυο....

  • Πολίτης
    Πολίτης Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε Ηλία έχει δίκιο ο δημαρχιακός στο μικρό πρέπει να πας ,γιατί τον βλέπω το μικρό να φθάνει άνετα στο 10% στις επόμενες εκλογές. Έχει σημαντική άνοδο από το 8% στο 10%.

  • Δημαρχιακος
    Δημαρχιακος Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Ηλια ......ετσι πρεπει να γινεται ...οχι δικαστηρια !!!Μηπως στις επομενες εκλογεςπρεπει να τιμησεις με την παρουσια σου το ψηφοδελτιο του Μικρου ;;;Λεω μηπωςγιατι εκει που εισαι δεν βλεπω φως!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...