Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φαλαισία: Έπεσε ο δρόμος «Γούπατα – Άκοβος» (εικόνες)

Φαλαισία: Έπεσε ο δρόμος «Γούπατα – Άκοβος» (εικόνες)
Καθίζηση έχει υποστεί ο δρόμος Γουπατα προς Ακοβο στην Φαλαισία.
Σύμφωνα με τον Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας – Πειραιά, ο δρόμος πέφτει, κάθε χειμώνα, τα τελευταία χρόνια.
Από την περιοχή, τονίζουν ότι «κινδυνεύουν τα παιδιά μας που πηγαίνουν σχολείο αλλά και εμείς πού περνάνε από εκεί για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας».
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ
 
Για το πρόβλημα που έχει προκύψει, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, απέστειλε απάντηση στο kafeneio-megalopolis.gr και αναφέρει: “Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερες για την καθίζηση που έχει προκληθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και ήδη υπάρχει μέριμνα για την υλοποίηση έργου που θα βοηθήσει στην προσωρινή αποκατάσταση της ζημίας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε και εσείς και όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο πως στο σημείο υπάρχει σοβαρό γεωλογικό φαινόμενο, το οποίο για να αντιμετωπιστεί απαιτείται έργο μεγάλης δαπάνης.
Οι υπηρεσίες μου με έγγραφό τους (Αρ. Πρωτ. 9607/4037) έχουν ζητήσει ποσό 60 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση γεωλογικής-γεωτεχνικής μελέτης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γούπατα- Άκοβος.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας και κυρίως οι μικροί μαθητές, αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως αυτή δεν σχετίζεται με δική μας αμέλεια ή οποιαδήποτε τεχνική αστοχία στο έργο.
Από την πρώτη στιγμή έχουμε τοποθετήσει την κατάλληλη σήμανση για την προστασία των οδηγών και όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουμε σε προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς για να γίνεται χρήση του δρόμου μέχρι την υλοποίηση του οριστικού έργου.”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...