Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ίδρυμα Μπότση": Τιμητική διάκριση στον Γορτύνιο φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο! (εικόνες)

"Ίδρυμα Μπότση": Τιμητική διάκριση στον Γορτύνιο φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο! (εικόνες)
Η τελετή της 33ης Απονομής Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση σε δημοσιογράφους που διακρίθηκαν για το έργο και το ήθος έγινε υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμητική διάκριση έλαβε ο συμπατριώτης μας Βασίλης Κουτρουμάνος (από το χωριό Δήμητρα Γορτυνίας)  για την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη πορεία του ως φωτορεπόρτερ.
Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική διάκριση για τον Βασίλη Κουτρουμάνο και το «Καλημέρα Αρκαδία» δίνει τα συγχαρητήριά του για την αξιέπαινη πορεία του!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του. Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.Φωτογραφία του βασιλης κουτρουμανος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...