Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βορειοηπειρώτες της Αρκαδίας έκοψαν πίτα και γλέντησαν στην Τρίπολη! (εικόνες – βίντεο)

Βορειοηπειρώτες της Αρκαδίας έκοψαν πίτα και γλέντησαν στην Τρίπολη! (εικόνες – βίντεο)
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2017 έκοψε ο Βορειοηπειρωτικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η Αναγέννηση», το βράδυ του Σαββάτου, στην Τρίπολη.
 
«Σήμερα, είναι μια μέρα γιορτής για όλους τους Βορειοηπειρώτες» είπε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», o πρόεδρος του Συλλόγου, Ζήσης Ζιαραγκάλης και προσέθεσε ότι ήταν η πρώτη γιορτή του νεοσύστατου συλλόγου. «Ευχαριστώ όλους τους Αρκάδες για την απλόχερη ζεστασιά τους, τη βοήθεια που έδωσαν στους Βορειοηπειρώτες, αφού τους δεχτήκαν στα σπίτια τους, στις δουλειές τους. Η οικονομική κρίση επηρεάζει περισσότερο τον μεροκαματιάρη. Πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο Δήμος βοηθά τους Βορειοηπειρώτες, με το κοινωνικό Παντοπωλείο, με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και θέλουμε στο μέλλον η βοήθεια αυτή τη να συνεχιστεί και να επεκταθεί».
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει η εκδήλωση.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, είπε ότι «είμαστε μαζί σας, διότι η ψυχή μας και η καρδιά μας είναι στην Πατρίδα. Και καταλαβαίνετε τι εννοώ όταν μιλάω για Πατρίδα. Θέλω να νιώθετε δυνατοί και περήφανοι και για τον τόπο που κατάγεστε και για τον τόπο που μένετε. Θέλω να ξέρετε ότι χωρίς τη δική σας βοήθεια και στήριξη, ίσως η Πατρίδα να μην είχε καταφέρει κάποια πράγματα και είμαστε ευγνώμονες. Ενσωματωθήκατε στη ζωή του τόπου και τα παιδιά σας διακρίνονται συνεχώς στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια».
Ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας στην κοινωνία της Τρίπολης».
Το μήνυμά της έδωσε και η Πολιτευτής Εύη Τατούλη, ευχόμενη χρόνια πολλά σε όλους.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος, Ηλίας Τότσης και Σωτήρης Παπαδημητρίου, η Πολιτευτής, Εύη Τατούλη, ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Δώρα Μπρακουμάτσου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Γιώργος Καρώνης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Περιφέρειας, Νικόλας Γιαννακόπουλος και ο συντονιστής της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου, «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», Πάρις Ορφανός.
Μετά την κοπή της πίτας, δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι χοροί που κράτησαν σχεδόν όλη τη νύχτα!

1 σχόλιο

  • anonimos
    anonimos Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Πρωην Πρωθυπουργο Αντωνη Σαμαρα να καλεσετε επειδη ανοιξε τα συνορα το 1993 και ηρθατε εδω και φαγατε το ψωμι μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...