Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βολές» Τζιούμη κατά δημοτικής αρχής για πεζόδρομους, πλατείες και κόστος Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων! (vd)

«Βολές» Τζιούμη κατά δημοτικής αρχής για πεζόδρομους, πλατείες και κόστος Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων! (vd)
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης αναφέρθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, σε συνέντευξη τύπου.
Αρχικά, μίλησε για τις λακκούβες σε δρόμους της πόλης και των χωριών, επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή.
Για την ακύρωση της απόφασης της κανονιστικής των κοινόχρηστων χώρων, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο κ. Τζιούμης είπε ότι ο Δήμαρχος υπέπεσε σε θεσμικό ατόπημα, απειλώντας δημοσίους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. «μπορεί να προσφύγει στα αντίστοιχα όργανα για να ελεγχθούν οι υπάλληλοι. Δεν μπορεί να λέει ότι παίζουν παιχνίδια. Η πραγματικότητα έχει διαψεύσει τον κ. Δήμαρχο και για την κανονιστική της Τεγέας και για το τιμολόγιο ύδρευσης. Κατέχουμε ως δήμος το ρεκόρ ακυρώσεων για αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι μία χάβρα και ευθύνεται ο κ. Δήμαρχος που επί 2.5 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Επικρατεί μία ζούγκλα, με παράνομες κατασκευές, καταλήψεις σε στοές, καταλήψεις σε οδεύσεις τυφλών και άλλα».
Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στο κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, λέγοντας ότι «ελάχιστες ημέρες ήταν κάποιοι κλόουν κλπ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, συνολικά 15-20 άτομα όλες τις ημέρες. Πως λοιπόν θα δοθούν 18.600 ευρώ; Το ίδιο ισχύει και για το άναμμα του δένδρου. Μία εκδήλωση που διήρκησε μια ώρα και στοίχισε περίπου 8.000 ευρώ. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα μας δώσει τα στοιχεία την επόμενη μέρα, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα».
Για το Κέντρο Κοινότητας, ώστε να στηριχθούν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη, είπε ότι σωστά ο Δήμαρχος απέσυρε την εισήγηση για να εφαρμοστεί η πρόταση μας με την πρόταση της Περιφέρειας.
Όσο για το γήπεδο της Τεγέας, «το αποτέλεσμα είναι να γίνει με προγραμματική της Περιφέρειας και του Τεγεατικού, με τον Δήμο Τρίπολης να είναι εκτός».

4 σχόλια

  • ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ή ΠΟΛΥΣ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ,ΠΑΥΛΗ,ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ Κ.Λ.Π.

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αςτα ρε κωστακη...εισαι λίγος...

  • Μάτι
    Μάτι Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τα 18000 ευρώ για τους 10 Κλόουν θα απαντήσει ο δήμαρχος. Τι λέτε πληρωμένα παιδάκια του Παυλή; Αφήστε θα το ρωτήσει ο εισαγγελέας.

  • Anonymos
    Anonymos Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η στήριξη Παυλή όπου έγινε και Δήμαρχος με τον Τζιούμη και Κούρο δίπλα του θα τον κυνηγάει μέχρι και τις επόμενες εκλογές και για πάντα για τα χάλια που μας οδήγησε ουσιαστικά ο Τζιούμης. Τώρα που κατάλαβε ότι ο Παυλής θα ξανα βάλει για Δήμαρχος μετά από δήλωσή του, βγήκε μετά από 2,5 χρόνια να φωνάξει και να θυμηθεί ότι είναι αντιπολίτευση.Είναι αργά φίλε μου. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για πάντα.Ας πρόσεχε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...