Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΠΑΛ: Απίστευτη ταλαιπωρία για μαθητές της Κυνουρίας - Ξυπνούν μέσα στη νύχτα και ταξιδεύουν για να δώσουν εξετάσεις!

ΕΠΑΛ: Απίστευτη ταλαιπωρία για μαθητές της Κυνουρίας - Ξυπνούν μέσα στη νύχτα και ταξιδεύουν για να δώσουν εξετάσεις!
Με κοινό τους υπόμνημα, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών των Επαγγελαμτικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) της Αρκαδίας ενημέρωσαν τον Υφυπουργό Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, που επισκέφθηκε στην Τρίπολη για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων και γενικότερα την Τεχνολογική Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Ένα από τα ζητήματα που τέθηκε αφορά τους μαθητές στην Κυνουρία και η μεγάλη ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται κάθε φορά που πρέπει να δώσουν εξετάσεις.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές τόσο του ΕΠΑΛ Άστρους, όσο και του ΕΠΑΛ Λεωνιδίου αναγκάζονται να ξυπνούν μέσα στη νύχτα, να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα, ώστε να είναι εγκαίρως στην Τρίπολη, προκειμένου να δώσουν εξετάσεις, αφού στην Αρκαδική Πρωτεύουσα είναι το μοναδικό εξεταστικό κέντρο.
Αυτό που ζητήθηκε από τον Υπουργό είναι: "Δημιουργία εξεταστικού κέντρου στο Άστρος. Αναγκάζονται οι μαθητές της Κυνουρίας να ξυπνούν από τα άγρια μεσάνυκτα (03:00-04:00) το πρωί της ημέρας των Πανελλαδικών για να παρευρίσκονται έγκαιρα στο εξεταστικό κέντρο της Τρίπολης που είναι το μοναδικό του Νομού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τις επιδόσεις τους."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...