Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Φοβάμαι ότι έρχονται χειρότερες μέρες. Κινδυνεύουμε ως Έθνος" (vd)

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Φοβάμαι ότι έρχονται χειρότερες μέρες. Κινδυνεύουμε ως Έθνος" (vd)
Ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά πρόσωπα της Αρκαδίας, με πάρα πολλές νίκες στο ενεργητικό του, τόσο στο Δήμο Τρίπολης, όσο και στη Νομαρχία, είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο γιατρός που τόσες φορές τίμησαν οι Αρκάδες με την ψήφο τους. Τα τελευταία χρόνια, ο κ. Κωνσταντόπουλος απέχει από την ενεργό πολιτική σκηνή. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του είναι ελάχιστες, πολύ σπάνιες και μία από αυτές έγινε στο πλαίσιο της τιμής που του έκανε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας, για την προσφορά του στη ΝΔ.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τίμος Κατσίπος απένειμε πλακέτα στον κ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος πήρε το λόγο και είπε σημαντικά πράγματα για το μέλλον του τόπου …

«Αποδέχομαι την τιμή εκ μέρους κα όλων εκείνων που μαζί αγωνιστήκαμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τον Δήμο Τρίπολης, για τη Νομαρχία Αρκαδίας, αλλά και στους χιλιάδες Τριπολίτες και Αρκάδες που με την αγάπη τους και την ψήφο τους μας έδωσαν αυτές τις νίκες. Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή και φοβάμαι ότι έρχονται χειρότερες μέρες. Κάθε οικογένεια Ελληνική έχει πρόβλημα. Κινδυνεύουμε ως Έθνος, κινδυνεύει η πίστη μας, οι αρχές μας, τα ήθη και τα έθιμα μας.»

 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 7.30

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...