Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Που θα λειτουργεί το "Σημείο" για αντιρρήσεις σχετικά με δασικούς χάρτες!

Τρίπολη - Που θα λειτουργεί το "Σημείο" για αντιρρήσεις σχετικά με δασικούς χάρτες!
Απόφαση του γενικού γραμματέα αποκετρωμένης Διοίκησης προβλέπει τη συγκρότηση Ενός Σημείου Υποστήριξης Ανάρτησης τού Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας, με έδρα τη Τρίπολη στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας, ταχ. δ/νση Πλ. Κολοκοτρώνη 22, ταχ. κώδικας 22100, τηλ. 2710-242500 και 2710-382211, τηλεομοιοτυπία 2710-243800, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Υπεύθυνη λειτουργίας του ΣΥΑΔΧ ορίζεται η Σπυροπούλου Ευγενία ειδικότητας ΠΕ Γεωτεχνικών- Δασολόγος προϊσταμένη του τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Αρκαδίας, με αναπληρώτρια την Πραγκαστή Ιωάννα ειδικότητας ΤΕ Γεωτεχνικών-Δασοπόνος, υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας.
Το λοιπό στελεχιακό προσωπικό απαρτίζεται από τους:
- Μεγκλή Πέτρο ειδικότητας Δασοφυλάκων ΔΕ, υπάλληλος της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας.
- Παπαϊωάννου Ιωάννης ειδικότητας Δασοφυλάκων ΔΕ, υπάλληλος της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας
Ως ωράριο λειτουργίας του 1ου ΣΥΑΔΧ ορίζεται η 07:00 π.μ. έως 15:00 τις εργάσιμες μέρες μ.μ.
Έναρξη λειτουργίας των παραπάνω ΣΥΑΔΧ ορίζεται η ημερομηνία της ανάρτησης του δασικού χάρτη της Π.Ε. Αρκαδίας. Αντικείμενο των ανωτέρω ΣΥΑΔΧ είναι η παροχή γενικών πληροφοριών ως προς το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη, των προθεσμιών, των διαδικασιών και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, τον τρόπο υπολογισμού του ειδικού τέλους, καθώς και την παραλαβή κάθε είδους αιτήσεων. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη ορίζεται με δημόσια ανακοίνωση της Δ/νσης Δασών Π.Ε. Αρκαδίας. Η ημερομηνία αυτή δεν μπορεί να ξεπερνάει το 15θήμερο από την ημερομηνία από την Ανάρτηση του Δασικού Χάρτη. Η περίοδος υποβολής αντιρρήσεων καθορίζεται σε (60) ημέρες σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 3889/2010ως ισχύει, παρατεινόμενη κατά (20) ημέρες για όσους κατοικούν μόνιμα ή διαμένουν στην αλλοδαπή.
Η λειτουργία όλων των ΣΥΑΔΧ παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων, αποκλειστικά και μόνον για την ολοκλήρωση της παραλαβής των στοιχείων, που συνοδεύουν τις αντιρρήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...