Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το γλέντι του Συλλόγου απανταχού Λιμνιωτών Αρκαδίας στο Βραχάτι (εικόνες)

Το γλέντι του Συλλόγου απανταχού Λιμνιωτών Αρκαδίας στο Βραχάτι (εικόνες)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΜΝΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΑΓΑΛΙ)
Με απόλυτη επιτυχία κέφι και παράδοση πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 4-2-2017 η κοπή πίτας στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
Η εκδήλωση μας είναι ένας θεσμός που κρατά ζωντανές τις παραδόσεις του χθες και τις αφήνει παρακαταθήκη στο αύριο..
Θέλουμε και αυτό προσπαθούμε οι εκδηλώσεις του Συλλόγου να αποτελούν την αιτία για την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία των συμπατριωτών μας.
Αυτό να μείνει παρακαταθήκη και στα παιδιά μας ώστε η μικρή κοινωνία του χωριού μας που είναι διασκορπισμενη να έχει ένα κοινό σημείο αναφορας: ΤΟ ΧΩΡΊΟ ΜΑΣ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους πατριώτες φίλοι τα μέλη του Συλλόγου καθώς και οι Κ.Κ. βουλευτής Δήμας Χρισ. . αντιπεριφερειάρχης Γιαννακουρας Βαγ.αντιπεριφερειάρχης Παπαγγελοπουλος Αγ. περιφερειάρχης Πισιμησης Αθαν. Δημαρχος Τριπολης Παυλης Δημ. Πολιτευτης Ν.Δ. Τατουλη Ευη Αντιδημαρχος Κορινθ. Μουρουτσος Γεωρ.
Δημοτικός Συμ. Τριπολης Σωτηροπουλος Δημ.
Πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Λίμνης Τρυφωνοπουλος Ηλ. Κωμης Ντοκος Γιαν. Χωτουσσας Νταγιαντης Παν. Εκπρόσωποι Συλλόγων Κουρη Κατ. Λίμνης Κορδοπατη Αντ. Δαρα Παπακώστας Μπαμ. Χωτουσσας .
Το Δ.Σ.Του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και περάσαμε μια όμορφη βραδιά.
Ευχαριστούμε και όλους του δωροθετες της λαχειοφορου...
Τέλος ευχαριστούμε πολυ και τους συμπατριώτες μας που προσφέρθηκαν να μας διασκεδάσουν.
Το Δ.Σ.Του Συλλόγου σας ευχετε καλή και δημιουργική χρόνια να είναι το 2017..

Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.Φωτογραφία της Γιούλα Παρρά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...