Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη-Το μήνυμα Καμμένου στους Τούρκους: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση!» (vd)

Τρίπολη-Το μήνυμα Καμμένου στους Τούρκους: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση!» (vd)

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στην μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Τρίπολης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις για τις Τουρκικές προκλήσεις.

 «Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση και αυτή η ετοιμότητα είναι που διασφαλίζει την ειρήνη στην περιοχή μας. ο Ελληνικός λαός είναι ένας λαός φιλειρηνικός. Δεν πρόκειται όμως να παραχωρήσουμε ούτε μία σπιθαμή, από ξηρά, θάλασσα ή αέρα. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το ισχυρότερο εξοπλιστικό τους πρόγραμμα, που είναι το ανθρώπινο δυναμικό, είναι το υψηλό ηθικό και ο πατριωτισμός.

Θέλω να συγχαρώ το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, παρότι επλήγη το προσωπικό με επώδυνα μέτρα που θα αποκαταστήσουμε, χάρις στις προσπάθειες όλων, κράτησαν τα μέσα σε απόλυτη ετοιμότητα και διαθεσιμότητα. Βγαίνοντας από την κρίση, αξιοποιώντας την γεωπολιτική θέση τη Ελλάδας, με διεθνείς συμφωνίες με συμμάχους μας, προχωράμε σε μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα για την προάσπιση εδαφικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα είναι ο παράγων σταθερότητας στη Μεσόγειο. Στα βόρεια με Βουλγαρία και Ρουμανία, αλλά προς τα Νότια με χώρες όπως το Ισραήλ, η Ιορδανία και η Αίγυπτος, θα αντιμετωπισούμε μαζί  με τη Συμμαχία την τρομοκρατία και τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Θέλω να ζητήσω από λες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αφήσουμε απέξω τις Ένοπλες Δυνάμεις, έξω από κάθε πολιτική διαμάχη.

Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, ότι αντιμετωπίζεται άμεσα κάθε πρόκληση. Καμία πρόκληση δεν μένει αναπάντητη.

Για τις λεκτικές προκλήσεις, γίνονται για το εσωτερικό της γείτονος χώρας και απαξιώ να απαντήσω».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...